E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmlakZor beğenenlere Yalıpark Residence---

Zor beğenenlere Yalıpark Residence

Zor beğenenlere Yalıpark Residence
02 Şubat 2011 - 10:52 borsagundem.com

Hacısalihoğlu İnşaat'ın projelerinden olan Yalıpark Residence, seçkin konukların beğenisini topladı

Yalıpark Residence, hayranlık uyandıran örnek dairesiyle zor beğenenlere kapılarını açtı. Ev sahipliğini Erkan Hacısalihoğlu’nun yaptığı geceye proje ortaklarından ünlü işadamı Bülent Paksoy’un yanı sıra siyaset ve iş dünyasından da seçkin konuklar katıldı. Büyük bir özenle ve ince zevkin ürünü detaylarla hazırlanan örnek daire, davetlilerden büyük beğeni topladı.
Hacısalihoğlu İnşaat tarafından projelendirilen Yalıpark Residence'ın panoramik manzaralı geniş teras dubleksleri ve müstakil ev ayrıcalığı yaşatan keyifli bahçe dubleksleri, evsahiplerinin yaşam kalitesini yükseltmek üzere tasarlanmış. Yalıpark Residence gerek dış cephesi, gerek iç mekanları, gerekse çok özel mimarisiyle birinci sınıf kaliteden ödün verilmeden inşa edilmiş. Özel inşaat teknikleriyle gerçek güvence sunan seçkin dubleksler, alanında lider markaların malzemeleriyle daire sahiplerinin özel tercihlerine uygun şekilde kişiye özel donatılmış. Ayrıca, geniş otopark ve özel yüzme havuzu da projeyi tamamlayan konforlu detaylar arasında.
Yalıpark Residence, İstanbul'un en seçkin ve merkezi semtlerinden biri olan Küçükyalı'da, ayrıcalıklı konumuyla da zor beğenenlerin takdirini kazanıyor. Deniz otobüsü, deniz taksi, hızlı tren, metro ve minibüs ile arabasız ulaşım kolaylığı sağlarken, hemen önündeki tekne barınağı sayesinde tekne sahiperine diledikleri an keyifli deniz yolculukları yapabilme ayrıcalığı da sunuyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)