E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisZiraat ve Halk çalışanlarına satılsın---

Ziraat ve Halk çalışanlarına satılsın

Ziraat ve Halk çalışanlarına satılsın
04 Aralık 2011 - 19:24 borsagundem.com

İş Bankası Yönetim Kurulu Başkanı Ersin Özince Ziraat ve Halk Bankası'nın İş Bankası'nda olduğu gibi çalışanlarına satılarak özelliştirilmesini önerdi

İşbank Rusya’nın açılışında gazetecilerin soruları üzerine bankada siyasetin etkisine ilişkin değerlendiren İş Bankası Yönetim Kurulu Başkanı Ersin Özince, bu konuda en az etkilenen banka olduklarını söyleyerek şöyle devam etti:
“Siyasetin etkilediği banka çoktur. Ancak en az etkilenen biziz. Biz çalışanlar olarak bankanın yüzde 40 hissesini laf olsun diye almadık; siyasetten daha az etkilenmek için aldık. Siyasiler size etki edebilir mi? Eğer ettirirsen eder. Üstelik rakibin de sırtına biner. Biz bindirmemek için uğraşıyoruz. Bence Ziraat ve Halk Bankası da bizim yöntemle, yani çalışanlara satılarak özelleştirilmeli. Son olarak yönetim kurulunda CHP üyesi kimse yok. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bu konuda çok hassas.”

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • 07 Aralık 2011 22:57

    Ziraat ve Halk bankasındaki ücretlerden herhalde bu beyfendinin haberi yok. Mutfak masrafımızı ev kiramızı zor ödüyoruz. hangi para ile ne alacaz. ayrıca hure wanabe denen şahıs umarım bir ara ziraatte sende biraz çalışırsında çalışmanın ne demk olduğunu anlarsın. emek sömürüsü ziraat ve halkbank kadar başka hangi kamu kurumunda var acaba

  • hure wanabe05 Aralık 2011 01:03

    1- tabi çalışanlara satılsın da işbankta 1 kişinin yaptığını ziraatte halkta 10 kişi yapıyor, daha doğrusu yapmıyor, ense yapıp yatıyor. önce bi sayıca silkelesinler. 2- CHP'ye yıllara göre ne kadar temettü bedelsiz v.s ödediğinizi açıklayın. anca böyle şeffaflık olur. yoksa kılıçdaroğlu hassasmış da bıdı bıdı ile olmaz.

  • sabri birci04 Aralık 2011 20:39

    siz önce işbankası müşterisine hizmet verin! İş yatırımın borsa veri ekranında kalite yok, herkes şikayetçi.