E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemZelenskiy'den 'barış eylem planı' açıklaması---

Zelenskiy'den 'barış eylem planı' açıklaması

Zelenskiy'den 'barış eylem planı' açıklaması
29 Temmuz 2024 - 01:20 borsagundem.com

Rusya il devam eden savaşın adil bir şekilde sona ermesi için sabır, destek ve diplomatik baskının gerekli olduğunu belirten Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy, kasım sonuna kadar Ukrayna olarak barış için bir eylem planı geliştireceklerini belirtti.


Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy, Japonya'nın kamu yayıncısı NHK televizyonu ile yaptığı röportajda ülkesinde devam eden savaşla ilgili gelişmeleri değerlendirdi.

NHK'nin haberine göre, Zelenskiy, savaşın adil bir şekilde sona ermesi için Ukrayna'ya desteğin ve Rusya'ya baskının sürdürülmesi gerektiğini vurgulayarak, şunları söyledi:

"Sabır, destek (Ukrayna'ya) ve diplomatik baskı (Rusya'ya), bunlar savaşın adil bir şekilde sona ermesi için üç faktördür. ABD ve Avrupa ülkeleri birliği korursa, bu ek bir baskı oluşturacak ve Moskova'ya hiçbir şansının olmadığını gösterecek."

Savaşı müzakere yoluyla sona erdirmek konusuna da değinen Zelenskiy, Rusya'nın Ukrayna topraklarına saldırılarını devam ettirmesi durumunda ateşkes çağrılarına yanıt veremeyeceklerini ifade etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan gayri safi milli hasıla açıklamasıCumhurbaşkanı Erdoğan'dan gayri safi milli hasıla açıklaması

 

Ukrayna: Rusya'nın petrol tesisini vurdukUkrayna: Rusya'nın petrol tesisini vurduk

 

İşte yeni haftada beklenen hava durumuİşte yeni haftada beklenen hava durumu

 

Trump'tan 'Bitcoin' tavsiyesi: Satmayın hızla yükselecekTrump'tan 'Bitcoin' tavsiyesi: Satmayın hızla yükselecek

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)