E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemZelenskiy: 14 bin Rus askeri öldürüldü---

Zelenskiy: 14 bin Rus askeri öldürüldü

Zelenskiy: 14 bin Rus askeri öldürüldü
20 Mart 2022 - 13:49 borsagundem.com

Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy, bu sabah paylaştığı bir video ile Rus halkına seslenerek, savaşta 14 bin Rus askerinin öldürüldüğünü söyledi.

Sokakların askerlerin cansız bedenleriyle dolup taştığını dile getiren Zelenskiy, Rus askerlerinin cesetlerinin ön savunma hatlarına dağılmış durumda olduğuna vurgu yaparak, bu cesetlerin Rusya tarafından alınmadığını dile getirdi.

Şu ana kadar 14 bin Rus askerinin öldürüldüğünü söyleyen Zelenskiy, “14 bin anne, baba, eş, çocuk, akraba ve arkadaş. Fark etmiyor musunuz kayıplarınızın yokluğunu?” dedi.

Moskova, şu ana kadar savaşta 500 askerin öldüğünü öne sürerken, savaşta ölen Rus askerlerinin sayısının Ukrayna’daki verilerden bağımsız olarak doğrulamak mümkün değil.

Moskova-Kiev temasları... Çavuşoğlu: Ateşkes umudu var!

 

Sivilleri zorla Rusya'ya götürüyorlar

 

Putin'in ceset konvoyu

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • savaşçı.20 Mart 2022 16:13

    savaşta önce savunma sonra saldırma taktigi kullanılmalı rusyada hiç bir kabiliyet görmedim ukrayna daha önceden rusların saldıracagını tahmin etmiş olsalardı rusya tüm askerini kaybederdi.zaten hepside geberecekler çünkü hancı kazanır yolcu kaybeder rus askeri savaşa degilde piknik yapmaya geldigini sanıyordu şimdi hepsi gebermeye geldigini anladı.

  • azılı solcu20 Mart 2022 15:25

    sanmıyorum.yiğit putinin askerleri bu kadar kayıp vermez en fazla 50 kişi kayıp vermiştir.çözüm kominizmdir.kahrolsun naziler yaşasın solcular.

  • Balaban20 Mart 2022 14:01

    14 bin asker ölse .. Rusya Ukraynayi karantinaya alır..