E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaAracı Kurum RaporlarıYurt içi piyasalar daha iyi bir konuma gelecek---

Yurt içi piyasalar daha iyi bir konuma gelecek

Yurt içi piyasalar daha iyi bir konuma gelecek
08 Nisan 2016 - 16:41 borsagundem.com

İkon Menkul Değerler aracı kurum raporunda, Moody's'in not düşürmeyeceğini ve yurt içi piyasaların ilerleyen günlerde daha iyi bir konuma gelebileceği belirtildi

Moody’s Bekleniyor…

Hafta içerisinde Moody’s, Türkiye Bankacılık Sistemine ilişkin görüşlerini açıklamıştı. Bu görüşlerindeyer alan negatif açıklamalarla birlikte TL varlıklarda yaşanan geri çekilmeler dikkat çekti. Bu akşam da Kredi Derecelendirme Kuruluşu Moody’s, Türkiye görünümünü ve notunu açıklayacak. Bankacılık sistemiyle ilgili olumsuz görüşlere sahip olsa bile Moody’s tarafından olumsuz bir not değişimi beklenmiyor. Küresel piyasaların Fed’in ihtiyatlı davranmasıyla yeniden rahatlaması ve yurtiçindeki olumlu enflasyon raporlarının ardından yurtiçi piyasalar ilerleyen günlerde daha iyi bir konuma gelebilir. Bu yüzden Moody’s tarafından da notun düşürülmesi beklenmediğini bir kez daha belirtelim.

Moody's den Almanya GSYİH Değerlendirmesi...

Moody's, 2016'da Almanya'nın GSYİH Artışının Hafif Hızlanmasını Bekliyor. Moody's Investors Service, Almanya'nın, Güçlü İş Piyasası Ve Petrol Fiyatlarındaki Yeni Düşüşün Destek Verdiği Güçlü Talepten Yararlanarak,, GYSİH'nin 2016 Yılında Hafif Hızlanarak, 2015 Yılındaki % 1.7 Artıştan % 1.8'e Yükselmesini Beklediğini Açıkladı. Moody's, Almanya'ya İlişkin Yıllık Kredi Analizinde "Çin'deki Keskin Ekonomik Yavaşlama Ve Gelişen Piyasalar, Almanya'daki Ekonomik Büyümeye Yönelik Ana Riskleri Oluşturuyor ." Yorumu Yaptı.

ABD'de M-2 Para Arzı Yükseldi...

Federal Reserve, ABD'de Mevsimsel Düzeltilmiş M2 Para Arzının 28 Mart Haftasında Yaklaşık 69.3 Milyon Dolarlık Artış İle 12 Trilyon 640.5 Milyar Dolara Çıktığını Açıkladı. FED, M-2'de Bir Önceki Hafta 12 Trilyon 532.8 Milyar Dolar Olan 4 Haftalık Ortalamanın İse 12 Trilyon 565.4 Milyar Dolara Çıktığını Belirtti.

Fed/Dudley'nin Açıklamaları...

Fed/Dudley: % 2 Fiyat Hedefine Ulaşmamız Uzun Süre Alabilir

Fed/Dudley: Son Fiyat Verisi İyimserliği Arttırdı, Ancak Enflasyon Beklentileri Hala Endişe Kaynağı

Fed/Dudley: Abd, Bu Yıl Muhtemelen % 2 Büyüyecek, İsşizlik Oranı % 4.75'e Düşecek

Fed/Dudley: Zayıf Dış Ekonomiler Abd'nin Görünümü İçin Risk Oluşturuyor

Fed/Dudley: Fed'in Faiz Kararlarına Gelecek Veriler Yön Verecek

Fed/Dudley: Faiz Artışında İhtiyatlı, Kademeli Yaklaşım Uygun

Fed/Dudley: Büyüme Ve Enflasyon Görünümü Hafifçe Aşağı Yönlü

İKON MENKUL DEĞERLER

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)