E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinYurdun batısında yağış bekleniyor---

Yurdun batısında yağış bekleniyor

Yurdun batısında yağış bekleniyor
03 Mart 2016 - 11:59 borsagundem.com

Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü yağış konusunda uyarıda bulundu

Türkiye'nin batı kesimlerinde kuvvetli yağış bekleniyor.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan değerlendirmeye göre  bu gece saatlerinden sonra Manisa, Balıkesir, Çanakkale'nin güney ilçeleri ve Isparta'nın güney ilçelerinde kuvvetli (21-50 mm), İzmir, Aydın, Muğla, Antalya'nın doğu ilçeleri ile Kaş çevrelerinde kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli (21-75mm) sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. 
Cumartesi günü ilk saatlere kadar aralıklarla etkili olması beklenen yağışlarla birlikte rüzgarın güneybatı yönlerden kuvvetli ve yer yer kısa süreli fırtına şeklinde esmesi beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı (sel, su baskını, ulaşımda aksamalar , yıldırım, 
heyelan, soba ve doğalgaz kaynaklı zehirlenmeler vb.) dikkatli ve tedbirli olunması istendi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • KARTALAĞABEYLİ03 Mart 2016 13:02

    BU ÜLKEDE MİLLETİN MALI MÜLKÜ PARASI VS VS ÜZERİNE HAYALLER KURMUŞ SAHTEKARLARIN HEPSİ BU ÜLKEYİ TERK EDECEKLER..

  • KARTALAĞABEYLİ03 Mart 2016 12:48

    BU ACIKLAMALARIN HEPSİ GECERSİZ....NEDENMİ Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Işık BİLİM VE SANAYİ AKABİNDE TEKNOLOJİ ADINA HİÇBİR ACIKLAMA YOK. TAM TERSİ.Ekonomi, Ticaret ve Sanayi Bakanı NIN YAPMASI GEREKEN ACIKLAMALAR.... KİMİN ELİ KİMİN CEBİNDE BELLİ DEĞİL.AKABİNDE GÖREVLERİ HEP ÇARPRAZ(X) BU DEMEK OLUYORKİ BU ÜLKEDE RÜŞVET,YOLSUZLUK,HIRSIZLIK AKABİNDE PARA HAVUZU VAR.AKABİNDE TEK ELDEN YÖNETİLİYOR=PARA_L_EL YAPI...YANİ ÜLKENİN BİRLİK VE BERABERLİĞİ BAZ ALINDIĞINDA ASLINDA PARALEL YAPI SİYASETİN TA KENDİ YAPILAŞMASI AKABİNDE SUÇLU ARAMA GİRİŞİMLERİ VE İSTİKRARSIZLIK İNADINA İSTİKARAR.....

  • KARTALAĞABEYLİ03 Mart 2016 12:33

    Ekonomi, Ticaret ve Sanayi Bakanı MISIN SEN YOKSA Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı MI.YADA ÇALIŞIYOR MU SANSINLAR İSTİYORSUN..