E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmlakYüksekteki hayatlara hizmet sunacak---

Yüksekteki hayatlara hizmet sunacak

Yüksekteki hayatlara hizmet sunacak
24 Nisan 2011 - 09:23 borsagundem.com

Anthill Residence’de açılışı yapılan Frasers Hospitality, burada kişiye özel hizmet sunacak


Dünyanın büyük şehirlerinde sunduğu ‘Altın standartlarında’ otel hizmetleriyle lider kuruluşlar arasında yer alan Frasers Hospitality, yaptığı anlaşma çerçevesinde Ant Yapı’nın Bomonti’de inşa ettiği Anthill’de de aynı hizmetleri vermeye başladı.
Lüks rezidans yönetimi konusunda dünyaca iddialı bir kuruluş olan Frasers Hospitality, 1998 yılından bu yana başlıca metropollerde yönetimini üstlendiği projelerde müşterilerine 7 yıldızlı otel konforunu sunuyor. ‘Seçkin ve kişiye özel hizmet’ anlayışıyla çalışan kuruluş, ‘Frâser Place Anthill İstanbul’ adıyla hizmet verecek. Kısa, orta ve uzun dönem kiralanabilen rezidans dairelerde ve konutlarda rezidans hizmetleri alan misafirler tarafından tercih edilecek.

5 bin rezidansta var
Dünyada 21 şehirde yer alan 43 projede toplam 5 bin rezidans dairesine hizmet veren Frasers Hospitality, suites, place, residence ve resorts adı altında çeşitli konseptlere sahip bulunuyor. Özellikle zamanı değerli olan ve otel odalarında kalmak istemeyen kesimlerin tercihine hizmet veren firma, Fortune Dergisi’nin yayınladığı “Dünyanın en büyük 500 şirketi” arasında bulunuyor. Ayrıca Frasers Hospitality, yeni projeleriyle birlikte 2012 yılına kadar toplamda 10 bin 600 rezidans dairesine ulaşmayı hedefliyor.
Frasers Hospitality’nin hizmetlerinden projede yaşayan daire sahipleri ve kiracıların da kendi evlerinin konforunun yanında birde rezidans hizmeti alabileceklerini dile getiren Ant Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Okay, “Bu dünya markası Türkiye’de ilk kez, Fraser Place Anthill İstanbul ismiyle benzersiz otel hizmetini misafirleriyle buluşturuyor” dedi.


Lükste trend değişti
Lüks konutta farklılaşma konusunda insanların ne istediğini çok iyi bilerek hareket ettiklerini belirten Okay, “Dünyada trend otelden ziyade insanların ev konforunda ve rahat edebilecekleri bir konsepte doğru gidiyor. İş adamları, eşi ve çocukları ile birlikte seyahat edenler ve tatil yapanlar, gittikleri ülkelerde ev şeklindeki mekanlarda ikamet ediyorlar” dedi.
Anthill’de her iki kulede de 40. kattan sonra 116 konut şeklindeki odada 7 yıldızlı hizmet sunduklarını kaydeden Okay, “Özellikler yemek konusunda hassas olan misafirlerimiz için son derece rahat bir uygulama oluyor. Siparişlerini vererek yemeklerini kendi konutlarının mutfağında yapabiliyorlar. Bunu tercih edenler özellikle Uzakdoğulu ve Arap misafirlerimiz oluyor” diye konuştu.





İstanbul’un oksijen deposunda yaşam başladı
İstanbul’un gözde semtlerinden Sarıyer’in tam merkezinde, Boğaz’a 10 dakikalık mesafede yer alan Oksizen Konakları yeşillikler içerisinde yer alıyor. Vadi içindeki 40 özel konutta oksijen dolu bir yaşam vaat edilirken projede zen bahçesi ve sosyal aktiviteleriyle seçkin ailelere hitap ediliyor. Tam anlamıyla lüks bir yaşamın sunulduğu, doğayla uyumu ve mimari dokusuyla dikkat çeken konakların her birinin kendine ait bahçesi var


BİR BAKIŞTA
Projenin adı: Oksizen Konakları.
Projenin lokasyonu: Sarıyer - Maden Mahallesi.
Yapan şirket: Eroğlu Yapı.
Satış pazarlama sorumlusu: Nalan SALAN.
İnşaata başlama tarihi: 2008.
İnşaatı bitirme tarihi: 2010.
Toplam arsa alanı: 23 bin metrekare.
Toplam inşaat alanı: 12 bin metrekare.
Satılabilir alan: 10 bin metrekare.
Konut sayısı: 40.
Projedeki en küçük konut ve en büyük konut: 222 metrekare 4+1 teras dubleksleri ile 287 metrekare 5+1 bahçe dubleksleri.
Projedeki konutların tavan yüksekliği: 2,79 metre.
Proje bitiminde tahminen yaşayacak insan sayısı: 120 kişi.

AYIRT EDİCİ ÖZELLİKLERİ
Oksizen Konakları’nın tam karşısında yer alan yeşilin her tonunun bulunduğu koru manzarasını Sarıyer’in tam merkezinde bulmak görenleri şaşırtıyor. Bu manzara, projede yer alan zen bahçesinin sakinliğiyle birlikte huzurlu bir atmosfer yaratıyor. Oksizen sakinleri, Maslak - Çayırbaşı tünel projesi sayesinde Maslak’a da kolaylıkla ulaşabiliyorlar. Projede bahçe dublekslerinin yanı sıra teras dubleks sahiplerinin kullanabileceği kendilerine özel bahçeleri bulunuyor. Ayrıca her daireye ait 2 adet kapalı otopark alanı mevcut.

ULAŞIM İMKÂNLARI
Projeye en yakın anaokulu veya kreş: Sarıyer Anaokulu ve Özel Yüzyıl Işıl Anaokulu.
Projeye en yakın özel ilköğretim okulu: Özel Mürüvvet Evyap Okulları 150 metre mesafede bulunuyor.
Projeye en yakın devlet okulu: 1 kilometre mesafede Sarıyer Uskumruköy Ali Akkanat Çok Programlı Lisesi yer alıyor.
Projeye en yakın kolej: Doğa Koleji ve Mehmet Şam Lisesi.
Projeye en yakın devlet liseleri: 1 kilometre uzaklıkta Sarıyer Hüseyin Kalkavan Lisesi, Sarıyer Lisesi, Behçet Kemal Çağlar Lisesi ve Vehbi Koç Vakfı Lisesi bulunuyor.
Projeye en yakın poliklinik ve hastaneler: Sarıyer Devlet Hastanesi 1 kilometre, Acıbadem Maslak 5 kilometre uzaklıkta yer alıyor.
Projeye en yakın akaryakıt istasyonu: Shell benzin istasyonu 1 kilometre.
En yakın alışveriş merkezi: İstinye Park’ın uzaklığı 7 kilometre.
Havaalanlarına uzaklığı: Atatürk Havalimanı 30 kilometre, Sabiha Gökçen Havalimanı ise 40 kilometre mesafede bulunuyor.
TEM’e uzaklığı: 10 kilometre.
Projenin mimarı: Studio Galata / Gürol Sağıroğlu Baroncelli.

FİYAT DÜZEYİ
Projedeki en ucuz konut: 800 bin dolar.
Projedeki en pahalı konut: 1 milyon dolar.
Ödeme koşulları: Firma bünyesinde yüzde 25 peşinatla Aralık 2011’e kadar vade yapılıyor. Ayrıca bankalardan konut kredisi kullanılabiliyor.




Ulus’taki konutları satıp arsa alacak
Yaklaşık 3 yıl önce yatırım amacıyla Ulus Tamer Sitesi’nde 8 konut alan Propa İnşaat, yeni arsa alımlarında kullanmak üzere bu konutları satışı çıkardı. Firma, fiyatları 575 bin TL ile 1 milyon 400 bin TL arasında değişen konutlarda yüzde 17’ye varan indirim uyguluyor.
Konutlardan elde edecekleri geliri yeni arsa yatırımlarında değerlendirmek istediklerini dile getiren Propa İnşaat İcra Kurulu Başkanı Can Reşit Özçiçek, seçkin bir yaşamın bulunduğunu dile getirdi. 15 yıl önce inşa edilen 180 daireli sitedeki konutların 150 ile 280 metrekare arasında değişen kullanım alanlarına sahip olduğunu dile getiren Özçiçek, “2+1 , 3+1 ve 5+1 dubleks seçenekler mevcut. Sınırlı sayıdaki bu konutları TEB’in özel konut kredisi seçenekleriyle veya banka kredisiz taksitlendirme imkânıyla satışa çıkardık. Şehir hayatını sevenlerin tercihi” diye konuştu.



41 marketi olan grup, Denizli’de AVM kuruyor
Denizli’nin yerel markalarından Pekdemir Marketler Zinciri’nin sahibi Pekdemir Group, Adres Pekdemir ismi ile AVM sektörüne adım atıyor. Bereketli’de açılacak olan AVM, 29 bin metrekare kapalı, 15 bin metrekare açık alanı ile 2011 yılının sonunda hizmete girecek.
Yaklaşık 750 kişilik istihdam yaratması ve yılda 4 milyon 200 bin kişinin ziyaret etmesi beklenen Adres Pekdemir, için bir açıklama yapan Pekdemir Group Yönetim Kurulu Üyesi Can Pekdemir, “Denizli adına perakendede ilk çıkışımızı Adres Pekdemir ile yapıyoruz. Denizli halkının da desteğiyle Pekdemir markasını önce Türkiye’de, sonra da dünyanın farklı yerlerine ve AVM sektörüne taşımak istiyoruz” şeklinde konuştu.




Ağaoğlu My World Europe
Ağaoğlu Şirketler Grubu tarafından gerçekleştirilen Başakşehir Ayazma’daki My World Europe’de 3 bin 100 konut yer alacak. Eylül 2010’da satışa sunulan projede konut teslimlerinin 2013 Haziran ayında yapılması hedefleniyor. 17 blok olarak tasarlanan proje, 200 dönüm üzerinde inşa edilecek.
EMLAK - TEBERNÜŞ KİREÇCİ - milliyet

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)