E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisYiğit Bulut gitti köşesi kaldı!---

Yiğit Bulut gitti köşesi kaldı!

Yiğit Bulut gitti köşesi kaldı!
04 Ocak 2012 - 08:38 borsagundem.com

Ciner Medya Grubu tarafından işine son verilen Yiğit Bulut'un yazıları Haberturk.com'dan kaldırılmadı!

Dün medyaya bomba gibi düşen Yiğit Bulut'un işten atılma haberi ile beraber birçok spekülasyon yayıldı. Ardından durumu netleşen Yiğit Bulut'un gazete ve TV'de görev almayacağı açıklandı.
Üst yönetimin aldığı kararlara rağmen Yiğit Bulut'un Haberturk.com'da yer alan yazıları hala kaldırılmadı.
Haberturk.com Ekonomi sayfasında yer alan Yiğit Bulut'a özel olarak açılmış kısımda tüm yazıları duruyor.
Yiğit Bulut'un yazılarında ise bir eksiklik gözleniyor. Çünkü en son yazının 12 Kasım 2011 tarihinde Haberturk.com ekonomi sayfasına girilmiş olması. 12 Kasım 2011'den sonra yazılarının girilmemesi ise medya kulislerinde dedikodulara yol açtı. Daha önce böyle bir durum yaşandığında Haberturk.com'da kriz yaşanıyordu. Ancak 12 Kasım 2011'den bu yana yazıların girilmemiş olması bazı iddialara göre Yiğit Bulut'un işine son verileceği bu tarihlerde belli olmuştu. Bir takım gelen bilgilere göre 2 yıl önce acilen açılan kısmın teknik yetersizlikten dolayı kaldırılamadığı konuluşuyor.
İşte o sayfa:

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • 05 Ocak 2012 00:10

    GECMIS OLSUN HABERTURKE KAPARLAR BU ADAMI

  • uzman04 Ocak 2012 11:26

    başarılı biriydi.yazık oldu.

  • 04 Ocak 2012 10:52

    ciner bunun işine son vermişse kendilerini kutlarım.çok iyi yapmış.şakşakçının tekidir.

  • çok üzüldümmmmm04 Ocak 2012 09:25

    bu arkadaşa TV lerde şans verenler saçmalıklarını sapur supur konuşmlarını yayınlayanlar hiçbir bilgi birikim olmayan kime ne faydası olacağı kendinden menkul çok şey biliyomuş ayaklarına yatıp çok konuşan ama boşşş konuşan bir arkadaş hiçbir tahmininde başarı bulamayn biri ülkem adına üzüntü verici böleleri nasıl fırsat bulurda TV lere çıkar...neyse hatanın neresinden dönülürse kardır

  • soysal04 Ocak 2012 08:56

    ya bu ne biçim haber siz işten birisini çıkardığınız zaman köşe yazılarını kaldıracakmısınız??? siz o köşe yazılarını yazsın diye ödeme yapmıyormusunuz???

  • yaa04 Ocak 2012 08:51

    haber diy eyazıp durmayın şu adamı. tamam anladık kovuldu. yetkisi aldındı. bitti... tamam bitti. gule gule dedık yeter ama dimi artık...