E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriYiğit Akü'den dev yatırım---

Yiğit Akü'den dev yatırım

Yiğit Akü'den dev yatırım
21 Kasım 2012 - 16:07 borsagundem.com

Yiğit Akü Genel Müdürü Büyükkalender: "Yaklaşık 20 milyon dolarlık bir yatırım olacak"

Yiğit Akü Genel Müdürü Hulki Büyükkalender, Yiğit Akü'nün elektrikli araçlara yönelik akü üretimi için yaptığı fabrika yatırımının yıl sonuna kadar tamamlanacağını, bunun yaklaşık 20 milyon dolarlık bir yatırım olacağını kadetti.
Yiğit Akü'den yapılan yazılı açıklamada, Yiğit Akü'nün, elektrikli araçlarda kullanılan lityum iyon akü üretimi için 20 milyon dolarlık yatırım yaptığı, firmanın ilk aküleri 2013'te üretim bandından çıkarmayı hedeflediği belirtildi.
Açıklamaya göre, Yiğit Akü Genel Müdürü Hulki Büyükkalender, elektrikli araçlara yönelik akü üretimi için yaptıkları fabrika yatırımının yıl sonuna kadar tamamlanacağını kaydetti.
Büyükkalender, ''Yaklaşık 20 milyon dolarlık bir yatırım olacak. Bir yandan da Ar-Ge çalışmalarımız devam ediyor. Yiğit Akü olarak elektrikli araçlara akü üretme konusunda dünyanın sayılı markaları ile yarışıyoruz. Müjdeli haberi çok yakında verebileceğimize inanıyorum'' ifadelerini kullandı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ar ge ve teşvik22 Kasım 2012 00:53

    devletten ne kadar ar ge parası ne kadar teşvik aldınız bir de onu anlat...bir de üretemeyiz deseydiniz...