E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaTeknolojiVodafone'dan Çiftçiler günü hediyesi ---

Vodafone'dan Çiftçiler günü hediyesi

Vodafone'dan Çiftçiler günü hediyesi
14 Mayıs 2012 - 11:54 borsagundem.com

Vodafone, 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü’nü çiftçilerin yüzünü güldürecek bir yenilikle kutluyor

Vodafone’un bilgi ve iletişim teknolojileri alanındaki global birikimini kullanarak Türkiye’deki çiftçilerin hayatını kolaylaştırmak hedefiyle hayata geçirdiği Vodafone Çiftçi Kulübü, 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü kapsamında Samsung Galaxy Pocket “Akıllı Çiftçi Telefonu”nu çok avantajlı fiyatlarla çiftçilere sunuyor.
Vodafone Çiftçi Kulübü üyeleri, “Vodafone Çiftçi Kılavuzu” uygulaması ile uyumlu Android tabanlı Samsung Galaxy Pocket telefonuna ayda sadece 5 TL’ye, Cep Çiftçi Tarifesi ile birlikte ve 2 yıl taahhütle sahip olabiliyorlar.
“Vodafone Çiftçi Kılavuzu” ile çiftçiler; 5 günlük zirai meteorolojik tahminler ve uyarılara, ürün ve ürün gruplarına özel haberler ve bereketlerini artıracak ipuçlarına, ürünlerinin borsa ve hal fiyatlarına, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’nın duyuru ve mevzuat değişiklikleri ile tarıma ilişkin tüm güncel bilgilere herkesten önce erişebilmenin ayrıcalığını yaşıyorlar. Uygulama, Türkiye’nin ilk tarımsal e-ticaret ve iletişim sitesi Tarımsal Pazarlama’nın Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü, Hal Müdürlükleri ve haber ajansları ile derlediği zengin ve güvenilir içeriği de çiftçilerin cebine taşıyor.
Mobil iletişimin olanaklarıyla çiftçilerin iş süreçlerini daha verimli ve pratik kılmak, yaşam kalitelerini artırmak hedefiyle yola çıkan Vodafone, sunduğu bu ayrıcalıklı teklif ile Türkiye’de daha fazla çiftçiyi akıllı teknolojiler ile buluşturmak, üretimlerini daha “akıllı” hale getirmek yolunda gerçekleştirdiği çalışmalara yeni bir halka ekliyor.
“Akıllı Çiftçi Telefonu” ile çiftçiler, ürünlerini cepten ücretsiz ve aracısız satıyor
“Vodafone Çiftçi Kılavuzu” çiftçilerin yetiştirdikleri ürün ve mahsulleri aracısız bir şekilde, cepten tüm Türkiye’ye satmalarına olanak sağlayan Çiftçi İlan Servisi ile de entegre şekilde çalışıyor. Vodafone Çiftçi Kulübü üyeleri, uygulama ile ürünlerinin ilanlarını ücretsiz şekilde yükleyebiliyor; böylelikle ürün ve mahsullerini Türkiye’nin 81 iline açarak, hasadını en doğru fiyattan satabiliyor. Ücretsiz verilen ilanlar, Türkiye’nin en büyük tarımsal e-ticaret sitesi www.tarimsalpazarlama.com’da, Köy TV’de ve Türkiye tarım sektörünün önde gelen en büyük dergilerinde yayınlanıyor.
Lütfullah Kitapçı: “Çiftçilerimizin iş yapma süreçlerine akıllı teknolojiler ile fark kattık”
Vodafone Türkiye Pazarlama Direktörü Lütfullah Kitapçı, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, mobil teknolojilerin insanlığın iyiliği için kullanılması vizyonuyla, faaliyet gösterdikleri toplum için değer yaratan çözümler üretmeye odaklandıklarını ve bu süreçte bireylerin ve kurumların hayatında yarattıkları fark kadar, Türkiye’yi ileri taşıyacak kilit sektörlerin sürdürülebilir gelişimini de önemsediklerini belirtti.
Vodafone Çiftçi Kulübü çatısı altında bu sektörlerin başında gelen tarım için çok geniş olanaklar sunduklarının altını çizen Kitapçı, şöyle konuştu:
“Mobil iletişim teknolojileri konusunda 30’u aşkın ülkeden, farklı coğrafyalardan beslenen bir bilgi birikimine sahibiz. Bu birikim sayesinde Türkiye’nin bu alandaki ihtiyaçlarını en doğru şekilde analiz edebiliyor, doğru ihtiyaca doğru çözümleri geliştirebiliyoruz. Vodafone Çiftçi Kulübü’nü de 2009 yılında, Türkiye'de yetersiz hizmet alan bir segment olarak tanımladığımız çiftçilere yönelik sosyal bir iş modeli olarak kurguladık. Bu çatı altında temel hedefimiz, kırsal bölgelerdeki çiftçilerimizin mobil teknolojilere erişimini güçlendirmek oldu. Bugüne kadar Vodafone Çiftçi Kulübü’ne üye olan 650 bini aşkın çiftçi ve bu çiftçilerin iş ve yaşam kalitelerinde sağladığımız iyileşme, bu hedefe ulaşmak yolundaki başarımızı ortaya koyuyor. Bu program ile çiftçilerimizin iş süreçlerinde sağladığımız verimlilik artışı, akıllı teknolojiler ile yarattığımız fark, daha geniş ölçekte aslında Türkiye tarım sektörünün gelişimine çok değerli katkılar sundu. Bu programımızı ve uygulamalarımızı Vodafone, global olarak da benimsedi ve başka ülkelerde de hayata geçirmek için çalışmalar devam ediyor. Şimdi 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü’nü, yine çiftçilerimizin yaşantısını olumlu yönde değiştireceğine emin olduğumuz bir yenilikle kutluyoruz. Samsung Galaxy Pocket “Akıllı Çiftçi Telefonu” ile çiftçilerimiz, hem akıllı telefon sahibi olacak hem de “Vodafone Çiftçi Kılavuzu” ile üretimlerini çok daha “akıllı” yöntemlerle gerçekleştirme fırsatı yakalayacaklar. Bu vesileyle tüm çiftçilerimizin Dünya Çiftçiler Günü’nü kutluyorum.”

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)