E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaMakro EkonomiÜnlü yatırımcı Soros'tan kriz uyarısı---

Ünlü yatırımcı Soros'tan kriz uyarısı

Ünlü yatırımcı Soros'tan kriz uyarısı
29 Mayıs 2018 - 11:49 borsagundem.com

Ünlü yatırımcı Soros, dünyanın yeni bir finansal krize doğru ilerliyor olabileceğini belirtti

Ünlü yatırımcı George Soros, Paris'te yaptığı bir konuşmada, "İran ile olan nükleer anlaşmaya son verilmesiyle ve transatlantik birliğinin yıkımıyla karşı karşıyayız" dedi.

Soros, açıklamasında, "Bunun Avrupa ekonomisi üzerinde olumsuz bir etki yaratması ve diğer bozulmalara yol açması kaçınılmaz. Doların gücü, gelişen piyasa para birimlerindeki yükselişi halihazırda kesmekte" ifadesini kullandı.

"Yeni bir büyük finansal krize doğru ilerliyor olabiliriz" şeklinde konuşan Soros, "Avrupa birliği, varoluşsal bir krizde. Ters gidebilecek her şey, ters gitmiş durumda" değerlendirmesinde bulundu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (18)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • faruk29 Mayıs 2018 23:24

    Tilki siyonist işbaşında.Yeni gezi gibi operasyonlarmı planlıyor?

  • Kadir yildirim29 Mayıs 2018 22:57

    Piyasayı kendileri tasarladigindan tahmin etmesi de zor olmasa gerek. Allahın da bir planı vardır elbet. Şeytanın tohumları. .. ekonomistmis. .. kan emicilerden bir tanesi...

  • xyz29 Mayıs 2018 15:20

    Vardır bir hesabı beğenilsin beğenilmesin sonuçta piyasanın önemli aktörlerinden.

  • mehmet29 Mayıs 2018 15:04

    trumpin yaptığını yapıyor. önce ortalığı karıştırıyor zihinleri bulandırıyor sonra da malları topluyor.

  • Eczacı 29 Mayıs 2018 14:52

    1. Mevcut finansal sistemin sahibi bunlar... Bütün ülkelerde bu sistemin kuralları işler. politikaları icin Dünyadaki MERKEZ BANKALARININ bağımsızlığı bunlar için çok önemlidir. Uğrunda her şeyi yaparlar. Faiz vs.eleştiri yaparken komik duruma dusebiliyorsunuz. Sistemin bircok finansal enstrümanı icerisinde sadece Faiz inecek dersiniz, bakmışsınız ki MB faiz yükseltmiş. çünkü mevcut sistemde böyle olması gerekir. Balonu merkezinden sıkarsın ama kenarlarından şişer. Adamın kumar masasında kuralları sen belirleyemezsin. Donkişotluk olur. Varsa hakkaniyetli yeni bir sistemin onu söyle... 2. Her şeyi dipten toplamak için 1 yıl içerisinde önemli bir olay çıkartarak ihtiyaçları olan krizi çıkarabilirler. Bu mümkün...(Iran krizi gibi) Savaşları zaten hep bunun için çıkartırlar.

  • Nihat30 Mayıs 2018 03:30

    Şeytanı yenmek için önce kimlere üfürdüğüne bakarsın ve borusunu tıkarsın! Malum muhalefet ve geziciler yeteri kadar açık değil mi? Yoksa safa mı yatıyorsun? Ayrıca buradaki dolar manyakları her dakika dolar şu kadar oldu hadi hükümete tu kaka! Tabi bunlar en basitleri! Şimdi hemen yan çizersin.

  • Eczacı 29 Mayıs 2018 23:23

    Haksızlık etmeyin. Bu teslimiyetciik değildir. Sadece durum tespitidir. Sadece küfür etmekle hiçbir yere varılmaz. Düşmanı tanımak ta lazım. Yazımın içeriğinde aşağıdaki ifade zaten var. "Varsa hakkaniyetli yeni bir sistemin onu söyle..."

  • Nihat29 Mayıs 2018 22:16

    Sadece finansal sistemin değil! Dünyadaki sömürünün kan ve gözyaşının sorumlusu da bunlar! Afrika da bir bardak temiz suya muhtaç kalan milyonlarca garibanın sorumlusu da yine bu alçakların ta kendisidir. Bu durumda teslimiyetçi olmak değil mücadele etmek gerekir.

  • cemalettin ünlü29 Mayıs 2018 12:28

    kriz gelir ise gelsin biz RTE uyup aylar önce paramızı altına gömdük bekliyoruz sen düşün .sonra sen milletin hayrına iyilik yapmazsın sen yahudi dölüsün.

  • Eczacı 29 Mayıs 2018 23:28

    Yine de krizin gelmesini temenni etmeyin çünkü bu ülkede altını olmayan bir kesim de var...

  • Ilac29 Mayıs 2018 17:57

    Evet katılıyorum. 3.40 'tan dolar bozduranlar gerçi biraz olumsuz etkilendi ama yinede olsun ziyanı yok. Siz altın almakla akıllılık etmişsiniz bravo. Elbet bir gün altın da çıkacaktır. Üzülmeyin.

  • POLAT ALEMDAR29 Mayıs 2018 12:26

    haydi lan oradan dümbük.her sene öyle diyip milletin elindeki hisse senetlerini bilanço sezonları gelmeden önce korkutup ve sattıp sizler alıyorsunuz sonrada dolar milyarderleri oluyorsunuz.bizim hisse senetleri dolar bazında dipte.sonra her sene birileri şerefsiz ve satılmış yorumcular tv lerde çıkıyor bankalar bikti yıkıldı bilançoları kötü olacak diyorlar her sene en çok bilançoları en iyi kar yazıyor.

  • Eczacı 29 Mayıs 2018 17:51

    Bu işler küfürle olsaydı gün yüzü görmemiş küfürler ile millet olarak çok rahat üstesinden gelirdik. Şerefsiz dediğiniz (bence haklısınız.) Insanlarin fonları maalesef devletlere borç para veriyor. Çalışan, bilim teknoloji üreten kazaniyor. Kazanan da iyiyse insanlığın faydasına kullanıyor. (Ecdadimiz gibi) Kötüyse silaha savaşa şantaja vs. Kullanıyor. (Bu şerefsizler gibi) Yani POLAT ALEMDAR kardesim kizmaya hakkımız yok. Ders alabilirsek ne âlâ.

  • mehmet yılmaz29 Mayıs 2018 12:07

    kılıçtarın üye olduğu tesevin patronu TÜRK DÜŞMANI konuşmuş

  • Kadir yildirim30 Mayıs 2018 00:18

    Kılıçdarın gerçek atası. .. fikir babası. Bundan fikir alıp ülkemizde karistiriyolar. .. Allah büyük bu ve bunun gibi yahudi kurması şeytana tapicilarinda birgün sonu gelicek. He yahudi değil bunlar. Şeytana tapicilar. ..

  • Ebubekir yankı 29 Mayıs 2018 12:28

    bunun KILIÇDAROĞLU ile ne alakasi var zat yani şimdi ne olsa SANA sayın genel başkan dan bileceksin değilmi ayıp yahu insanda biraz utanma olur

  • selim29 Mayıs 2018 12:01

    Rothschild'lerin tetikçisi Soros konuştu.Hayra alamet değil.Siyonistlerin bir planı var.Dikkatli olmakda fayda var.

  • nihat29 Mayıs 2018 11:59

    İngiliz Derin devletinin sözcüsü olarak aba altından sopa gösteriyor. Dünyayı karıştırdığınız yeter! Şeytanın evladı. Cehennem seni bekliyor.İhtiyar münafık. Time dergisinde biz Allah ız diye röpartaj vermiştin. Yakında göreceksin.