E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinÜlkesi iflasa gidiyor o motor keyfinde---

Ülkesi iflasa gidiyor o motor keyfinde

Ülkesi iflasa gidiyor o motor keyfinde
26 Haziran 2015 - 07:35 borsagundem.com

Yaptığı her hareketle adından söz ettiren Yunan Maliye Bakanı Yanis Varoufakis işe giderken de farklılığını ortaya koyuyor

Yunanistan Maliye Bakanı Varoufakis, işe giderken ne bir araba, ne bir tren ne de otobüs kullanıyor. Yunan Bakan işe motosikletiyle gidiyor. Bakan'ın motor sevdası geçtiğimiz hafta sonu da kendisini gösterdi. Hafta sonu olmasına rağmen, Avrupa Birliği heyetine iletilmesi gereken reform paketi için mesai yapan Varoufakis, cumartesi Yamaha, pazar ise BMW marka motosikletini kullandı. Cumartesi günü giydiği kıyafetler bir kabine toplantısından çok konsere gidiyor havası estiriyordu. Seçimini basit bir tişört ve siyah kottan yana kullanrken, kaskını kafasına geçirmeyi ise ihmal etmedi. Belki de bütün meslektaşları Bond çantalar kullanırken, onun tercihi ise her zaman bir sırt çantası. Benzer kareler pazar günü de ortaya çıktı. Bu kez işi biraz daha ciddiye alan Varoufakis tişörtün yerine beyaz gömlek giydi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • misafir26 Haziran 2015 22:48

    Battı balık yan gider....

  • Gezgin26 Haziran 2015 09:38

    Yunanistan'da her kesimden çalışanların büyük çoğunluğu sabahları işe giderken ya motor veya vespa kullanır ya da toplu taşıma araçları.20 sene önce Üniversitede iken gittiğimde görmüş ve çok takdir etmiştim.Sabahları takım elbiseli olup motorla giden çok fazla insan var yollarda.Severiz sevmeyiz o ayrı ama adamlar bu konularda gerçekten çok duyarlı ve medeni.Hem trafik sıkışmaları minimuma iniyor hem de işe gecikmeler.İnsanların amacı hava atmak falan değil,yıllardır bu şekilde işe gidiyorlar.Tabi motora biniyorken bundan zevk almayı da biliyorlar doğal olarak.

  • tjx26 Haziran 2015 09:28

    Ülkesi iflasa gitmiyor zaten iflas etmiş durumda!

  • amanin amanin26 Haziran 2015 09:16

    Yunanistan diğer ülkelerden 300 milyar dolar borç alıp sonrasında yan gelip yatarken iyiydi ama di mi?... olaylara tek yönlü bakmayın hiçbir zaman. o zaman da yunanlılar diğerlerini sömürüyordu...her şeyin bir bedeli vardır...

  • asıla26 Haziran 2015 09:03

    iyi bir analist olduğunuz hemen belli oldu

  • asıl26 Haziran 2015 07:51

    Ülkesi iflasa falan gitmiyor. Sadece ülkesinin sömürülmesinin önüne geçmek istiyor.