E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisÜlker resmen Doğan'a talip---

Ülker resmen Doğan'a talip

Ülker resmen Doğan'a talip
04 Şubat 2011 - 00:03 borsagundem.com

Ülker Grubu resmen Doğan Yayın Holding iştiraklerine talep olduğunu açıkladı

Yıldız Holding'in yüzde 87 hissesine sahip olduğu Gözde Finansal Hizmetler, Kohlberg Kravis Roberts & Co (KRR) ile Doğan Yayın Holding A.Ş'nin, satış sürecinde alıcı taraf olarak potansiyel bir konsorsiyum içinde olduğunu duyurdu.
Geçtiğimzi günlerde Gözde Finansal hizmetleri 140 milyon liralık tahsisli sermaye artırımı başvurusunda bulunmuştu. Bu parayı Murat Ülker kendi cebinden şirketin kasasına koyacak. Ayrıca şirket SPK'ya risk sermayesi şirketine dönüşmek için de başvuru yapmıştı.
Şirketten konuyla ilgili olarak KAP'a yapılan açıklama şöyle:
"SPK'ya Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı'na dönüşüm başvurusu yapmış olan Gözde Finansal Hizmetler A.Ş. ("Gözde"), Kohlberg Kravis Roberts & Co. (tüm ilişkili taraflarıyla KKR) ile Doğan Yayın Holding A.Ş.'nin satış sürecinde alıcı taraf olarak potansiyel bir konsorsiyum oluşumu içinde olduğunu kamuoyu ile paylaşır. Bu girişim, Gözde'nin yüksek büyüme potansiyeli olan karlı işlere yatırım yapma  stratejisi ile de tutarlılık arz etmektedir."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • 05 Şubat 2011 14:49

    boşuna gaz veriyor olabilirler,torba yasa resmi gazetede yayını sonrasında grup borçlarını poaş tan gelecek parayla rahat taksitlendirip ödeyebilir ve hiç bir varlığını da satmayabilir bu yüzden gaza gelenlerin elinde borsadakilere ,satılıyor diye iteleyebilirler dikkat etmeli.

  • gözde analiz04 Şubat 2011 23:20

    175 trilyon sermaye çarp 4 ile 700 trilyon PD. olacak 1n liradan 140 trilyon TFK hissesi koyacak 5 liradan haberlerle halka satacak. işte size para kazanma

  • 04 Şubat 2011 09:37

    şimdiye kadar ülkerin hangi işi boş çıktı beyler söylermisiniz

  • 04 Şubat 2011 01:29

    İÇİ BOŞ MU, DOLU MU? YARIN BORSA CEVABINI VERİR. TAKİP EDİN BAKALIM YARIN DYH :)

  • 03 Şubat 2011 23:03

    İÇİ BOŞ GİRİŞİM ARIYORSAN REHA GİRİŞİME BAK ÜLKER GURUBUNDAN BAHSEDİYORSUN DYH ALABİLİYORSA BUNUN KARŞILIĞI ÖPÜCÜK OLMAYACAK HERHALDE

  • vadi03 Şubat 2011 20:56

    Sayın Aydın Doğan, seni pek sevmem ama şirketini yak gene de yandaşlara verme ...

  • BORSA03 Şubat 2011 17:47

    içi boş şirket halka arz edecek daha sonra DYH varlıklarının halkın parası ile alacak