E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisUlaşlar: İptal olmadı, teknik sorun var ---

Ulaşlar: İptal olmadı, teknik sorun var

Ulaşlar: İptal olmadı, teknik sorun var
26 Temmuz 2012 - 11:34 borsagundem.com

Ulaşlar Turizm Yatırımları, halka arzın iptal olmadığını teknik bazı sorunlar nedeniyle ileri tarihe ertelendiğini açıkladı

İMKB Birincil Piyasa’da halka arzı dün tamamlanması beklenen Ulaşlar Turizm Yatırımları’nın arzı yaşanan teknik sorunlar nedeniyle ertelendi.
www.borsagundem.com’a konuşan Ulaşlar Turizm Yatırım yetkilileri, halka arzın iptal olmadığını vurgulayarak, teknik bir hata nedeniyle ertelendiğini açıkladı. Yetkililer, halka arzın 30-31 Temmuz 2012 tarihlerinde tekrar yapılması için SPK ve İMKB’ye başvuru yapıldığını belirtti.
23-24 Temmuz tarihlerinde yapılan halka arzda 957 adet emirde 3.500.000 lot pay ve 6.650.000 TL dağıtımı yapıldığını belirten yetkililer, yapılan dağıtımın İMKB 2. Ulusal kriterlerinden şirket ortakları hariç halka yapılan dağıtım 6.100.000 TL’nin altında dağıtıldığı için dağıtımın İMKB tarafından iptal edildiğini vurguladı.
Dün İMKB’den yapılan açıklamada ise şöyle denilmişti: “Halka arz sonuçlarının şirket paylarının borsamızda işlem görmesi için gerekli şartı sağlamaması nedeniyle birincil piyasada Şirket paylarının halka arzına katılan yatırımcıların mağdur olmaması için Borsa Başkanlığının 25/07/2012 tarihinde aldığı karar uyarınca,
ULAS.BE sırasında 24/07/2012 tarihinde gerçekleştirilen birincil piyasa işlemleri (957 adet) İMKB Yönetmeliği’nin “Emir ve İşlemlerin İptali” başlıklı 23. maddesi ç bendi kapsamında, bugün itibariyle iptal edilmiştir."
Ulaşlar Turizm Yatırım yetkileri ise halka arzın 30-31 Temmuz 2012 tarihlerinde tekrar yapılması için SPK ve İMKB’ye başvurunun yapıldığını ve konuyla ilgili gelişmelerin KAP’ta yayınlanacağını vurguladı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)