E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTUSAŞ'a yönelik saldırı için yayın yasağı getirildi---

TUSAŞ'a yönelik saldırı için yayın yasağı getirildi

TUSAŞ'a yönelik saldırı için yayın yasağı getirildi
23 Ekim 2024 - 18:26 borsagundem.com

Türk Havacılık ve Uzay Sanayii Anonim Şirketi (TUSAŞ) Kahramankazan tesislerine yönelik terör saldırısı sonrasında mahkeme tarafından yayın yasağı kararı alındı.

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Ebubekir Şahin, “Yayın yasağına uymayanlara en ağır yaptırımlar uygulanacaktır” dedi.

Şahin, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, şunları kaydetti:

'TERÖR PROPAGANDASINA İZİN YOK'

"Yerli ve milli savunma ürünlerimizin geliştirildiği gururumuz TUSAŞ'ın Kahramankazan tesislerine yönelik terör saldırısı sonrasında ilgili mahkeme tarafından yayın yasağı kararı alınmıştır. Medyamızda, resmi makamların yaptığı açıklamaların dışında özellikle sosyal medya kaynaklı, teyit edilmemiş bilgilere ve görüntülere yer verildiği tespit edilmiştir. Terörün propagandasını yapacak yayınların ivedilikle son bulması şarttır. İzleme uzmanlarımızın raporlamaları sonrasında yayın yasağına uymayanlara en ağır yaptırımlar uygulanacaktır. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum."

Tusaş'a terör saldırısıTusaş'a terör saldırısı

 

ASELSAN, TUSAŞ'tan 48.8 milyon dolarlık sipariş aldıASELSAN, TUSAŞ'tan 48.8 milyon dolarlık sipariş aldı

 

ASELSAN ile TUSAŞ arasında 110 milyon dolarlık sözleşme imzalandıASELSAN ile TUSAŞ arasında 110 milyon dolarlık sözleşme imzalandı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)