E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTurnill: Brexit'in mevcut haliyle geçmesi çok zor---

Turnill: Brexit'in mevcut haliyle geçmesi çok zor

Turnill: Brexit'in mevcut haliyle geçmesi çok zor
15 Ocak 2019 - 08:05 borsagundem.com

Ünlü varlık yönetimi Blackrock'ın yatırım stratejisti Turnill, "Britanya Parlamentosu'nun May'in Brexit anlaşmasını cari şekli onaylaması düşük bir olasılık" dedi

Dünyanın en büyük varlık yönetim şirketinin Global Baş Yatırım Stratejisti Richard Turnill, Britanya Parlamentosu'nun May'in Brexit anlaşmasını cari şekli ile onaylaması olasılığının düşük bir olasılık
olduğunu söyledi.

Turnill, Brintanya'daki gelişmeleri ve bunların piyasalara etkisini May'in parlamentoda alacağı yenilginin büyüklüğünün belirleyeceğini de vurguladı.

Britanya Parlamentosu'nun bugün Türkiye saati ile 21.00'da yapacağı Brexit oylaması öncesinde Reuters tarafından 40 ekonomist ile yapılan anket de, Başbakan May'in AB'den geri çekilme anlaşmasının parlamento tarafından reddedilmesinin beklendiğini ortaya koydu.

Anket ayrıca, anlaşmasız bir Brexit olasılığının, ilk kez Brexit'in iptal edilmesinden daha düşük bir olasılık haline geldiğini de ortaya koydu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)