E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTürkiye'ye İran'dan sert uyarı---

Türkiye'ye İran'dan sert uyarı

Türkiye'ye İran'dan sert uyarı
28 Ağustos 2013 - 11:33 borsagundem.com

İran, Suriye konusunda Türkiye ve bölge ülkelerini uyardıklarını duyurdu

İran, Suriye’ye karşı yapılacak bir harekata katılmanın sadece İsrail’in çıkarlarına yarayacağını savunarak, Türkiye ve bölge ülkelerini uyardıklarını duyurdu.
İran Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Seyid Abbas Arakçı, "Türk dostlarımızı Suriye’ye karşı girişilecek bir saldırının Siyonist rejimin çıkarlarına hizmet edeceği konusunda dikkatli olmaya çağırıyoruz" dedi.
Olası bir saldırının Ortadoğu’yu sarsarak bütün bölgeye yayılabileceğine dikkat çeken Arakçı, "Bütün bölge akılcı davranmalı ve krizin hazmedilemeyecek boyutlarını ulaşmasına izin vermemeli" diye konuştu.
İran’ın yarı resmi Fars Haber Ajansı’nın haberi "Davut Yıldız"lı (İsrail bayrağındaki sembol) Tayyip Erdoğan fotoğrafıyla birlikte vermesi ise dikkat çekti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • hakan29 Ağustos 2013 00:05

    iranın işini bitirmemiz lazım bu islam aleminin müslüman görünümlü ama müslümanlıkla alakası olmaya hainlerin defteri dürülmeli.

  • ELEMAN28 Ağustos 2013 23:16

    (İRAN =İSRAİL=ABD)İSRAİL İKİ SENDİR İRANI TEHDİT EDİYORDU NOOOOLDU VAZ MI GEÇTİ

  • Ayhan Durak28 Ağustos 2013 16:57

    Sn.Davutoğlu: "sıfır sorun" demiştiniz. Bekliyoruz...

  • tülay28 Ağustos 2013 13:56

    ülkemdeki şii,alevi düşmanlığına bakın. tüm savaşların temeli ekonomiktir. önce onu görün.

  • MUSAFALİ28 Ağustos 2013 13:33

    İşi başka yöne çekiyosunuz beyler.Dış politkamız o kadar kötü yönetiliyor ki belki de Cumhuriyet döneminde hiç bu kadar yalnız kalmadık.Kendi ülkemizi bıraktık mısır ın Suriye nin iç işlerine o kadar karıştık ki kendi ülkemizi unuttuk.Sanki onlar bizim bir vilayetimiz gibi hareket ediyoruz.Bırakın de ülkeye dönün.Ekonomiyi çökerttiniz.

  • AFYONLU28 Ağustos 2013 12:58

    TOLGA HAKLI.. ORTADOĞUDA AKAN KAN SÜNNİ KANI OLDUĞU İÇİN NE İRAN NE SUUD VE ARAPLAR SES ÇIKARMIYOR.. İRAN ASLINDA İSRAİLİN KARAKOLUDUR.. BİZİM MİLLETİMİZ ÇOK SAFTIR YILLARCA BİZLERİ İRAN VE SUUD İLE KANDIRDILAR ŞERİAT ÜLKESİ DİYE.. ASLINDA ORADAKİ YÖNETİMLER TAMAMEN KİŞİYE ODAKLI.. DÜNYADAKİ TEK ŞERİAT ÜLKESİ İSRAİL DİR.. 3. KÖPRÜNÜN İSMİ NEDEN YAVUZ VERİLDİ ŞİMDİ ANLAYIN. İRANIN Şİİ YAYILMACI POLİTİKASINA BİR DUR DEMEKTİ İŞİN ASLI. BİZİM İÇİMİZDEKİ CAHİLLER HEMEN ALEVİLİĞE DÖKTÜ İŞİ.. UYANIN NE OYUNLAR OYNANIYOR..

  • tolga28 Ağustos 2013 12:04

    SEvsinler seni. Her zaman soyluyorum, bizim en buyuk dusmanimiz Iran'dir. Saddam'i vurduklarinda, Kaddafi'yi vurduklarinda, Mubarek'i devirdiklerinde ve simdi Mursi'yi devirdiklerinde susuyordun. Cunku onlar hep sunni. Esad'i savunuyorsun, cunku o bir sii iktidari. Sen de siisin. Hadi ordan.