E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaTürkiye'nin rezervleri eriyebilir---

Türkiye'nin rezervleri eriyebilir

Türkiye'nin rezervleri eriyebilir
04 Nisan 2014 - 12:48 borsagundem.com

Fitch Ratings'in direktörü Paul Rawkins, Türkiye'nin rezervlerinde azalmanın sürpriz olmayacağını söyledi

Kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings'in direktörü Paul Rawkins, raporlarında politik riskleri öngörmeye çalıştıklarını belirtti. Merkez Bankası sıkı para politikası konusunda son derece kararlı ve net olduğunu aktaran Rawkins, politik dönüşümlerde risk olabileceğini düşündüklerini ifade etti.
Türkiye'de kısa vadeli fon akımlarının etkisinin son derece yüksek olduğunu söyleyen Rawkins, ülkenin ani sermaye akışının kesilmesinden zarar görmediğini aktardı. Türkiye'nin rezervlerinde azalmanın sürpriz olamayacağını belirten Rawkins, bankacılık sektöründe istikrarın devam ettiğini, takipteki kredilerin artmadığını da sözlerine ekledi. 
Rawkins, kredi hacmindeki ivme kaybının önlemlerin bir sonucu niteliğinde olduğunu, kredi büyümesinin yavaşladığının farkında olduklarını ve bunun önemli bir süreç olduğunu ifade etti. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Osmanlı_Torunu04 Nisan 2014 17:28

    yeni osmanlı ruhunu 2002 kasımında atmıştık siz çok beklersiniz abduşun torunları hedef 2023--2071

  • Vatan Sever04 Nisan 2014 14:38

    Bunlar küresel ekonomi aktörleri, işlerin gidişatını ülke ülke parselleyip sadece kendi lehlerine çevirmeye çalışan nerde istikrar nerde güçlü bir devlet olursa orada kaos çıkarıcı ekonomik etkiler yaratmaya çalışan tamamen ekonomik algı mühendisi kuruluşlar, Gerçeği görmek karanlık bulutların arkasında masmavi bir gökyüzü olduğunu bilenler oldukça bunlar mızıkçı çocuklar gibi bu oyunda hep yenileceklerdir...

  • HAŞHAŞİ04 Nisan 2014 13:55

    Al bir haşhaşi daha kesin hocanın adamı sıfırcı:(

  • şino04 Nisan 2014 12:54

    bu kuruluşun söylediğinin tam tersi olur.demedi deme