E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTürkiye'den Rusya'ya sert tepki---

Türkiye'den Rusya'ya sert tepki

Türkiye'den Rusya'ya sert tepki
23 Mart 2017 - 12:17 borsagundem.com

Suriye'den Türkiye'ye açılan ateş sonucu bir askerin şehit olması nedeniyle Rusya Maslahatgüzarı Dışişleri'ne davet edildi

Dışişleri Bakanlığı, Afrin'den açılan ateşle bir Türk askerinin şehit olması üzerine Rus Maslahatgüzarı'nın bakanlığa davet edildiğini, Türkiye'nin rahatsızlığının ve tekrarlanması durumunda (örgüte) misliyle karşılık verileceğinin iletildiğini açıkladı.

Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Müftüoğlu ayrıca, "(Rusya'daki PYD ofisi) Oradaki ofisin kapatılması konusunda Rusya'dan adım atmasını bekliyoruz" dedi.

ABD'NİN GETİRDİĞİ YASAK

Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Müftüoğlu, ABD'nin aldığı tartışmalı yasak kararıyla ilgili ise şöyle dedi:

"(ABD'ye uçuşlarda elektronik cihaz kısıtlaması) İstanbul Atatürk Havalimanı'nın ve Türk Hava Yolları'nın bu kapsam dışında tutulması için girişimlerimiz devam etmektedir. Bu girişimlerimiz sadece ABD makamları nezdinde değil, benzer uygulamaya geçeceğini ifade eden İngiltere makamları nezdinde de yürütülmektedir."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • briffa23 Mart 2017 15:28

    Rüzgar yapmaktan başka bi halt edemezsiniz, her konuda batağa saplandı memleket, durmak yok

  • akmal23 Mart 2017 15:02

    Aaaa...rusya da mı bizi kandırmış... Neyse domatesleri göndermeyiz SERT TEPKİ neymiş görürler...

  • BENGIN23 Mart 2017 14:41

    RUSYA HÜKÜMETİ HAVADA UYUTUYOR. ADAMLAR AMBARGOYU KALDIRMIYOR. AMA SEN GİDİP ONLARDAN FÜZE ALIYORSUN. ACABA O FÜZELERİ KULLANACAK YER BULABİLECEK Mİ BİZİMKİLER. YOKSA SAVAŞA GİRİP SURİYEYİ Mİ ALACAĞIZ.

  • İNSAF23 Mart 2017 14:01

    BİR ARKADAŞ Ona buna askeri helak ettiriyor sunuz. İnşallah sizer de 7sülalesiniz ile helak olun" DİYE YAZMIŞ.. BİRİLERİ DE BUNA KATILMAMIŞ. NİYE KATILMADINIZ ACABA? ÇOK MERAKLIYSAN SEN GİT YA DA ÇOLUĞUNU ÇOCUĞUNU GÖNDER.. BU ACIYI BENİM ŞEHİT YAKINLARI İYİ BİLİR.. ALLAH SİZİ BİLİDİĞİ GİBİ YAPSIN..

  • veysel23 Mart 2017 13:07

    rusya da kazıkladı sizi. çok safsınız

  • Misafir 23 Mart 2017 12:28

    Ona buna askeri helak ettiriyor sunuz. İnşallah sizer de 7sülalesiniz ile helak olun...