E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriTürk şirketin paylarını Yunanlar aldı---

Türk şirketin paylarını Yunanlar aldı

Türk şirketin paylarını Yunanlar aldı
27 Ağustos 2018 - 09:07 borsaningundemi.com

Titan Cement, Adoçim'de yüzde 25 hisse daha satın aldı

Yunanistan merkezli çimento üreticisi Titan Cement yüzde 50'sine sahip olduğu Adoçim'in
yüzde 25'ini şirkette ortak olduğu Cem Sak'tan satın aldı.
Titan Cement tarafından geçen hafta Perşembe günü yapılan açıklamada satın alma işleminin Kasım sonunda tamamlanmasının beklendiği ifade edildi.
İnternet sitesine göre Adoçim'in Tokat'ta 1.2 milyon ton klinker ve 1.8 milyon ton çimento üretim kapasitesine sahip üretim tesisi bulunuyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • gokhan temiz27 Ağustos 2018 11:50

    markete girdigimizde turk markasi bulamiyorum satin alacak nasil bir hala gelmisiz gsm oparatorleri yabanci turkcelin yarisi turklerin sadece ozel bankalarin cogu yabanci hisseli limanlarimizi isletenler cogu yabanci otomobillerimiz zaten yabanci sturbuck larimiz da kuyruk var cafeteryalarimizin cogu yabanci kullandigimiz cihazlar hep yabanci ilac sirketlerimiz yabanci inanin gunluk yasaminiza bakin kullandigimiz her sey yabanci kullanmasak olmaz cunku baska altarnetiflerimiz yok bakalim en sonunda ne olacak

  • Mustafa KAYGISIZ27 Ağustos 2018 09:33

    Satın,satın, devlet bir taraftan satsın,özel sektör diğer taraftan satsın.Adamlar silahla alamadığı yerleri parayla satın alıyorlar.Sakın bunun adına küresel ekonomi diyerek kendinizi kandırmayın.