E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriTulumba.com ABD'li Ablak Holdings'e satıldı.---

Tulumba.com ABD'li Ablak Holdings'e satıldı.

Tulumba.com ABD'li Ablak Holdings'e satıldı.
09 Kasım 2017 - 18:35 borsaningundemi.com

Ablak Holdings, Türkiye'nin gıda, hediyelik eşya ve hizmet alanında faaliyet gösteren internet sitesi Tulumba.com'un satın alınması konusunda anlaşmaya varıldığını duyurdu.

BORSAGUNDEM.COM 
Pittsburgh merkezli Ablak Holdings tarafından bugün yapılan açıklamada Türkiye'nin gıda, hediyelik eşya ve hizmet alanında faaliyet gösteren internet sitesi Tulumba.com'un satın alınması konusunda anlaşmaya varıldığı duyuruldu.

Kurumun açıklamasında "2003 yılında kurulan Tulumba.com uluslararası areneya hitap ederek, Türkiye'de ülke dışına hitap eden kendi alanındaki 1 numaralkı site haline geldi. Site, Türk yemekleri, medya, ev ve kişisel aksesuarlar, hediyeler ve çiçekler, spor ve oyunlar ve benzeri çok sayıda ürün ve hizmetler sunuyor."
ifadeleri yer aldı.

Ablak Holdings CEO'su Varol Ablak "Türkiye kökenli olmam nedeniyle Tulumba.com'u satın almak benim için özellikle heyecan verici. ABD'de yaşayan Türklerin kaliteli Türk gıdalarına, ürünlerine ve hizmetlerine ulaşmaları kendileri açısından bir zorunluluk gibi algılanıyor ve biz bunu onlara sağlamanın bir parçası olmaktan memnuniyet duymanın da ötesindeyiz" ifadelerini kullandı.

Ablak, Bu satın almayı kutlamak adına Tulumba.com'un sınırlı bir süre için her siparişte yüzde 15 indirim uygulayacağını bildirdi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)