E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTrump'tan Suriye'de güvenli bölge emri---

Trump'tan Suriye'de güvenli bölge emri

Trump'tan Suriye'de güvenli bölge emri
25 Ocak 2017 - 23:55 borsagundem.com

Reuters'in duyurduğu habere göre, ABD Başkanı Donald Trump, Suriye'de siviller için güvenli bölge planı yapın emri verecek.

Amerikan medyasında yer alan ve açık kaynaklarda görülebilen imzasız bir başkanlık kararname taslağında, "Suriye'de güvenli bölgeler oluşturulması" maddesi yer aldı.

"Yabancıların Terörist Saldırılarından Ülkeyi Korumak" başlıklı taslağın altıncı maddesinde "Suriye halkının korunması için güvenli bölgeler oluşturulması" öneriliyor.

Taslak metinde ABD Savunma Bakanlığı ve Dışişleri Bakanlığının, Suriye'de ve komşu ülkelerde güvenli bölgeler oluşturulması için 3 ay içinde taslak bir plan hazırlaması öngörülüyor.

Bir Pentagon yetkilisi ise konuya temkinli yaklaşarak "söz konusu taslağı teyit edemeyeceklerini" ve "henüz kendilerine iletilmiş bir kararın olmadığını" söyledi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Trabzonlu26 Ocak 2017 15:00

    refarandumda HAYIR diyecek vatandaşlar boşuna umutlanmasın düğmelerin hepsi ellinde istedimi hepsine birden basar sandığa boşuna gidiyorsunuz zahmettinize yazık şimdiden herşeye ayar çektiler ve herşeyi hazırladılar bile boşuna umutlanmayın sayın vatandaşlar

  • Tolga Daniş26 Ocak 2017 01:00

    Bu yeni bir karar değil.Finansmanıda s.arabistan ve katar a yıkacak