E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmlakTrump Towers açıldı---

Trump Towers açıldı

Trump Towers açıldı
21 Eylül 2011 - 08:00 borsagundem.com

Trump International ve Doğan Grubu işbirliği ile gerçekleştirilen Trump Towers Office, Şişli'de açıldı

37 katlı ikonik bina, 36 bin metrekarelik kiralamaya hazır ofisleri ve 'New Work' adındaki konseptiyle lokal ve uluslararası bazda çalışan şirketlerin tüm ihtiyaçlarına hitap ediyor.Doğan Grup, çok amaçlı kompleksindeki yeni ofis binasını tanıttı. Lüks emlak kompleksi Trump Towers İstanbul'un yeni ofis binasının açılışına video konferans ile katılan ABD'nin ünlü emlak yatırımcısı, işadamı Donald J.Trump, Trump Towers İstanbul'un 'muhteşem' bir proje olduğunu belirterek, "İstanbul hızla gelişmeye devam ediyor ve şu an Trump Towers Office için mükemmel bir zaman." ifadesini kullandı. Trump Organisation Geliştirme ve Satın Alım Başkan Yardımcısı Ivanka Trump da en gelişmiş hizmet ve teknoloji ile birlikte New Work konseptinin dünyanın önde gelen firmalarının ilgisini çekeceğini, tüm kompleksin 2012 baharında tamamlanarak resmi olarak açılmasını beklediğini kaydetti.
Doğan Yayın Holding İcra Kurulu Üyesi Mehmet Ali Yalçındağ ise yaptığı değerlendirmede, "Projede Donald, Ivanka Trump ve ekibiyle çalışmaktan, sektörlerindeki benzersiz deneyimlerinden yararlanmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Trump Organisation, New Work projelerinde oluşturduğu yaşam tarzı ve stiliyle herkes tarafından biliniyor, şimdi aynı canlılık ve heyecanı Trump Towers İstanbul'a getirdiler. Onların vizyonu, şehrimizin yeni sembolü olacağına inandığımız Trump Towers projemize büyük katkı sağladı." görüşünü dile getirdi. Yeni "New Work" konsepti ile yeniliklere imza atan Trump Towers Office, en büyüğü 1.000 metrekare olan toplam 86 lüks ofisi ile her ihtiyaca göre akılcı çözümler sunuyor. Balkonlu ofis seçenekleri sunan Trump Towers Office, sadece stil sahibi ofisleriyle değil, resepsiyon hizmeti, vale ve özel servisleriyle kapısını ofis sahiplerine aralıyor. Kişiye özel hizmetleriyle lüks kavramını yeniden tanımlayan Trump Towers Office, alışveriş merkezi, fitness kulübü ve restoranlarıyla İstanbul'un yeni çekim noktası olmayı hedefliyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)