E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTrump: Seçimi kaybedersem borsalarda tarihi düşüş yaşanır---

Trump: Seçimi kaybedersem borsalarda tarihi düşüş yaşanır

Trump: Seçimi kaybedersem borsalarda tarihi düşüş yaşanır
25 Şubat 2020 - 13:53 borsagundem.com

ABD Başkanı Donald Trump, Kasım ayında yapılacak seçimi kaybetmesi halinde ABD hisse senedi piyasasının çökeceğini savundu.

BORSAGUNDEM.COM - DIŞ HABERLER SERVİSİ

ABD Başkanı Donald Trump, Reuters’ın haberine göre Çin Devlet Başkanı Şi Cinping’in korona virüs ile mücadele için çok çalıştığını ve kontrol altına alınacağını düşündüğünü söyledi.

Hindistan ziyaretinde iş dünyası liderleri ile bir araya gelen Trump, eğer yeniden seçilir ise hisse senetlerinin zıplayacağını  öne sürerken, "Eğer kazanmazsam daha önce hiç görmediğiniz bir çöküş  göreceksiniz" diye konuştu.
Trump ayrıca, orta sınıf için verği indirimlerin çok uzak olmayan  bir gelecekte açıklamayı planladıklarını söyledi.
Wall Street’in geçtiğimiz gün düşüşüyle alakalı Trump, korona virüsün kontrol altında olduğunu söyledi. Korona virüsün hısla yayılmakta olduğu endişeleri ile dün sert düşüş yaşayan hisse senedi piyasaları için de değerlendirmede bulunan Trump, "Hisse senetleri bana çok iyi görünmeye başladı" diye konuştu.
Trump’ın yorumları piyasa üzerindeki etkisi bilinmezken, ABD hazine bonosu gelirler %1,5 düştü. Avrupa borsaları %0,5 ile %0,75 arasında düşüşte.

Buffett: Korona virüs korkusuyla al-sat yapmayın

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)