E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmlakTrump Boğaziçi'nde otel bakıyor---

Trump Boğaziçi'nde otel bakıyor

Trump Boğaziçi'nde otel bakıyor
21 Nisan 2012 - 09:03 borsagundem.com

Trump Towers Mall’un açılışı için İstanbul’a gelen ABD’li gayrimenkul kralı Donald Trump, otel inşa etmek için Boğaz’da yer baktıklarını söyledi

The Trump Organization Yönetim Kurulu Başkanı Donald Trump, İstanbul’a otel inşa etmek istediklerini, başta Boğaziçi olmak üzere çeşitli semtlerde yer baktıklarını söyledi.
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla önceki gün açılan Trump Towers Mall’da düzenlenen basın toplantısına kızı Ivanka Trump ile katılan Donald Trump, “Trump Towers’ta olan her şeye bayıldık. İnanılmaz bir proje oldu. Burayı en son gördüğümüzde bir şantiyeydi. Şu anda binlerce insan geziyor. Bu alışveriş merkezi dünyada görebileceğiniz en güzel merkezlerden biridir” diye konuştu.
‘Türkçe isim de olacak’
“Amerika’ya gitseniz, Trump Towers Mall kadar güzel bir şey göremezsiniz” diyen Trump, alışveriş merkezinin açılışını yapan Başbakan Erdoğan’ın dünya çapında ve Amerika’da çok saygı gördüğünü kaydetti. “Türkçe isim görmek istiyoruz” diyenlerin olduğunu ifade eden Trump, bunun zaman içinde olacağını söyledi. ‘Trump’ı tanımlamak için ‘kalite’ kelimesini seçtiğini ifade eden Trump, şunları söyledi:
“Biz her zaman kaliteyi öne çıkarıyoruz. Yıllardır bu işi yapıyoruz. Pencerelere, cama, mermerlere ve vitrinlere bakın. Olağanüstü kalite çıkarıldı. Bu İstanbul’da çok başarılı bir proje olacak. Buraya markamızı da getirdik. Doğan Yayın Holding Yönetim Kurulu üyesi Mehmet (Ali Yalçındağ) Bey’e buraya gelirken ‘bir tane daha yapalım’ dedim. Bunun üzerine o kadar yoğunlaştık ki başka bir şey düşünmek istemedik. Yeniden döndüğümüzde bir tane daha yaparız. Türkiye’nin başka kesimlerinde de işler yapmak istiyoruz. Yatırımlarımıza yakın sürede devam edeceğiz.”
Trump Organization Geliştirme ve Satın Alım Başkan Yardımcısı Ivanka Trump da bu projenin çok heyecan verici olduğunu anlatarak, şunları söyledi:
“Dünya standartlarında bir kompleks oluşturmak bizim için çok önemliydi ve bunun için çok çalıştık. Rezidansları çok güzel, insanlar yaşamaya başladı. Ticari binalarda, iş merkezleri de muazzam başarı oldu. Bu alışveriş merkezinin başarısını görebiliyoruz. Türkiye’de yapacağımız projenin ilki olmasını temenni ediyorum.”
Ivanka Trump, Aydın Doğan’ın eşi Sema Doğan, Doğan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Begümhan Doğan Faralyalı, Donald Trump, Doğan Yayın Holding Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Ali Yalçındağ ve Aydın Doğan ile birlikte alışveriş merkezini gezdi.
Disney tiyatrosu olacak
Trump, Mall’da uluslararası birçok markanın bulunduğunu anlatarak, “Yabancı markalar ile muhteşem Türk markalarını harmanlayarak öne çıkardık. Bu alışveriş merkezini öne çıkaran farklardan biri inanılmaz çocuk merkezi var. Disney tiyatrosu olacak. Bu alan, çocuklar için bir tecrübe olacak, ona yönelik sinema ve tiyatrolar var” diye konuştu.
Alışveriş merkezindeki mağazaları gezen Donald Trump, “Büyük Düşün” adlı kitabını da imzaladı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • 21 Nisan 2012 21:45

    "bir şeyden anlamayıp anlamış gibi yapan"lar bu ülkede her dönem olmazsa olmazımız. Avukatı Sağlık Bakanı atayan koalisyonlar gördük. kazığı bize girdi. Allah bir daha o cahiliye koalisyonlarını görmeyi nasip etmesin.

  • CAHİLLİK PARAYLA DEĞİL!!21 Nisan 2012 12:50

    g.menkul üretimi yani inşaatı direkt veya dolaylı olarak 46 sektörü canlı tutmaktadır,bu nedenle de yaklaşık 20 milyon işgücünü ilgilendirmektedir,dolayısıyla inşaat sektörümüz canlı ise ki öyle ve abd,ab krizinden de ülkemizin etkilenmeyişini işte bu g.menkul inşaa ve talebi nedeniyle görmekteyiz.üretimi direkt veya dolaylı sektörlerden bazıları:çimento,demir,kablo,çelik,kiremit,taşıma,en az sürekli500.000 işçi çalışması,pancur,kapı,lavobo,seramik,boya,boru,plastik,karo,ahşap,parke,cam,su tesisat,kalorifer kazan,mobilya,avize,aydınlatma araç,gereçleri,kal.petek,...v.b...sürüyle daha sayısız yan sanayi va sektörler...demek ki altta yazan arkadaşın bildiği hiç bir şey yok boşuna aklı sıra... anca g.menkul ..diye yazmakla marifet yapmış zannediyor.Zaten ülkede bir şeyden anlamayıp anlamış gibi yapan o kadar çok tip var ki hangi birine cevap vereceksin.bak oturup cahilin birine doğruyu öğretiyorum..vah yazık bu cahil insanlara.Ul.. biraz okuyun da ona göre yorum yapın.

  • 21 Nisan 2012 10:00

    bu memlekette anca gayrımenkul başka bir üretim yok..