E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemToruna bakan büyükanne maaşı belli oldu---

Toruna bakan büyükanne maaşı belli oldu

Toruna bakan büyükanne maaşı belli oldu
08 Şubat 2017 - 11:22 borsagundem.com

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ve Çalışma Bakanlığı protokol imzaladı. Büyükanne maaşı 425 TL

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, torun bakan büyükannelere verilecek maaş tutarının 425 TL olduğunu açıkladı. Bakan Müezzinoğlu, uygulamanın 10 ilde 6 bin aile ile başlayacağını söyledi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Yanlış08 Şubat 2017 19:11

    Kesinlikle çok yanlış bir uygulama derhal iptal edilmeli benim eşim çalışmıyor ayrıca bir katma değer katamıyor bütćemize çocuğumuza bakiyor şimdi biz kendi çocuğumuza bakıyoruz diye cezalandırılıyormuyuz. Asıl çalışmayan annelere maaş verilmesi lazım.

  • AMİNNNNNNNNN08 Şubat 2017 18:23

    Bende bir emekliyim bizlerin haklarını sağa sola dağıtanları yüce ALLAH,Ima havale ediyorum hakkımıda sizlere HARAM ediyorum sizler önce EMEKLİLERE geçine bilecek maaş verinde ondan sonra dedeyi nineyi düşünün zaten onlarda emekli maaşı alıyorlar olan genede biz asgari ücretlen emekli olanlara luyor ALLAHIM neolur duy bizleri bunlara öyle bir ceza verki arkalarına bile bakamasınlar.

  • melih08 Şubat 2017 15:53

    hakkımız olan 2000 intibaklarını vermişyorlar ..hakları olmayanlara para yayıyor.kendi torununa bak para al..bizim haklarımızı verme..yaklaşık 5 milyon emekli...**en az 10 milyon oy demek bakalım göreceğiz...

  • KERİM08 Şubat 2017 12:57

    vatandaş kendi torununa bakıyor parasını niye ben ödüyorum.Benim çocuklarım için bi şey ödendi mi?Hatta benim çocuklarıma bakan anneannenin tüm masraflarını ben karşıladım yaranamadım