E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTeröristler hak ettikleri cezayı alacak---

Teröristler hak ettikleri cezayı alacak

Teröristler hak ettikleri cezayı alacak
26 Ekim 2014 - 12:02 borsagundem.com

Başbakan Ahmet Davutoğlu Hakkari’de 3 askerin şehit edilmesiyle ilgili konuştu

Başbakan Ahmet Davutoğlu Kahramanmaraş’ta yaptığı konuşmada şunları söyledi:

Kimse devletin meşru güvenlik güçleriyle teröristleri aynı zeminde, düzlemde göremez. 'Şurada teröristlere dönük bir operasyonda 3 terörist öldürüldü diye misilleme' gibi bir mantığı kabul etmemiz mümkün değildir. Hain saldırıyı gerçekleştirenler mutlaka cezalandırılacaktır.

Eğer teröristler bir baraj inşaatına saldırırsa oradaki güvenlik güçlerimizin görevi onları durdurmaktır. Ülke güvenliğine saldırmak isteyenler hak ettikleri cevabı alacaklardır.

Başta Valimiz yetkililerin her birine aynı talimatı verdim: Bu haince eylemi gerçekleştirenler takip edilecek ve hak ettikleri cezayı bulacaklar.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ayy çok sevindim26 Ekim 2014 16:23

    hakkettikleri cezayı alsalar ne yazar hatta ve hatta idam etseniz ne yazar senin oğlunu gebertsinler de görelim bakalım nası konuşacaksın ateş düştüğü yeri yakıyor eyy davutoğlu koftiden masallara devam

  • yiğit26 Ekim 2014 13:11

    doğu güney doğu yanıyor her gün devlete meydan okuma var. asker polis öldürme var.laf çok icraat yok? hırsız uyuşturucu olsa kaçarken ayağına sıkarsın .PKK KCK lılar yakar yıkar öldürür hiç bir şey yapılmaz.