E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisTehdit etti ama işinden oldu!---

Tehdit etti ama işinden oldu!

Tehdit etti ama işinden oldu!
16 Haziran 2011 - 12:09 borsagundem.com

Canlı yayında Başbakan Erdoğan'ın ismini kullanarak tehditler savuran Ziya Osman Açıkel'in programı yayından kaldırıldı

TGRT Haber’deki Ekonomi Kulisi programında, Başbakan Erdoğan’ın ismini kullanarak canlı yayında ismini söylemediği birine tehditler yağdıran Ziya Osman Açıkel’in o programı yayından kaldırıldı.
Açıkel, ismini vermeden bir kişiyi televizyon karşısından çok ağır ifadelerde tehdit etmişti.
MedyaFaresi

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • nezih21 Haziran 2011 12:44

    canlı yayında olabilecek bir hata yapmıştır.Kendisi mert bir delikanlıdır

  • son soz17 Haziran 2011 09:40

    gereken yapılmıştır. bosuna cenenizi yormayın. laf ederken dusuneceksin. kim olursa olsun. o etti diye buda mı edecek.

  • GAZİ ALPEREN16 Haziran 2011 23:14

    YANİ ADAM GİBİ BİR ADAMDAN EKONOMİ PROGRAMI İZLEYİP,DİNLERKEN BİZDEN BUNU MU ÇOK GÖRDÜNÜZ?..YAZIKLAR OLSUN.OSMAN ZİYA BEY;SİZİN İÇİN NE YAPABİLİRİM BİLMİYORUM AMA İNANIN KALBİM SİZİMLE,GÖNLÜM SİZİNLE,DUALARIM SİZİNLE...GEÇMİŞ OLSUN KARDEŞİM.İNAN SENİ ÇOK SEVİYORUZ...İNŞAEALLAH SİZİN KIYMETİNİZİ BİLEN BAŞKA BİR KANAL VEYA PROGRAMDA SÜREKLİ BULUŞMAK DİLEĞİYLE... SELAMLAR.

  • AHMET ÖZBİR16 Haziran 2011 13:31

    SN. BORSAGÜNDEM EDİTÖRÜ! DÜNDEN BERİ BU HABERE YORUM YAZIYORUM, ONLARCA OLDU BİR TANESİNİ YAYINLAMADINIZ. SİZİN İSTEDİĞİNİZİ YAZACAK OLURSAK O ZAMAN NEDEN YORUMLAR KÖŞESİ VAR Kİ, SİZ SÖYLEYİN BEN ONA GÖRE YAZAYIM. AHMET ÖZBİR LÜTFEN YORUMLARINIZDA HAKARET İFTİRA VE KÜFÜR KULLANMAYINIZ

  • AHMET ÖZBİR16 Haziran 2011 13:30

    SN. OSMAN AÇIKEL DELİKANLI GAZETECİDİR, KARANLIK ODA'LARDA FİLM ÇEVİREN YOBAZLARDAN DEĞİLDİR! BEN ŞAHSEN KENDİSİNİ ÇOK İYİ TANIRIM, MERT OLDUĞUNA, VATANDAN, VATANDAŞTAN VE DEVLETTEN YANA OLDUĞUNA BİN KERE ŞAHİTLİK YAPARIM, NE PAHASINA OLURSA OLSUN KENDİSİNİN YANINDA OLURUM. PAZAR GÜNÜ AK PARTİ BÜYÜK BİR ZAFERLE ÇIKINCA SÖZCÜ GAZETESİ YAZARI GEÇİNEN KAŞARIN BİRİ YÜCE TÜRK MİLLETİNE ALENEN KÜFÜR ETTİ. SALI GÜNKÜ YAZISINDA "DEVEYİ DİKEN İNSANI S......"! DİYE YAZABİLDİ HAYASIZ CAHİL!.. OSMAN MİLLETE KÜFÜR ETMEZ MİLLETE S.... DEMEZ, VATANA PLAN YAPAN ZORBALARA KANUNLAR ÇERÇEVESİNDE HİÇ ÇEKİNMEDEN LAFINI GEDİĞİNE KOYAR, O YİĞİT GAZETECİDİR.

  • vatandas16 Haziran 2011 12:17

    hepsi bu kaadar mı? bu olayın üzerine gidilmeli ve bu şahsın kimden hangi ilişkilerden cesaret aldığı araştırılmalıdır.. Hiç kimse tv karşısında bu kadar açık tehditte bulunamamalı.. ileri demokrasilerde bu hadsizliğe cesaret verenler de araştırılır!