E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaMakro EkonomiTaner Yıldız'dan son uyarı---

Taner Yıldız'dan son uyarı

Taner Yıldız'dan son uyarı
06 Ağustos 2013 - 17:02 borsagundem.com

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, petrol fiyatları ve EPDK konusunda yorumlarda bulundu

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu'nun (EPDK) akaryakıt dağıtım şirketlerine gönderdiği yazıya ilişkin "EPDK'nın rutin izlemelerinden biridir. Ben bu süreçte dağıtım şirketlerinin tavan fiyat uygulamasına ihtiyaç olmaksızın gereğini yapacaklarına inanıyorum" değerlendirmesinde bulundu.
Bakan Yıldız, EPDK'nın akaryakıt dağıtım şirketlerine fiyatlarda indirime gitmeleri konusunda gönderdiği yazıyla ilgili şu açıklamayı yaptı:
"EPDK, Petrol Piyasası Kanunu gereği akaryakıt fiyat oluşumlarının Avrupa piyasalarıyla uyumlu olup olmadığını dağıtıcı, rafineri, bayi açısından izlemekle sorumlu bir kamu kurumudur. Bu bahsedilen konu da EPDK'nın rutin izlemelerinden biridir. Ben bu süreçte dağıtım şirketlerinin tavan fiyat uygulamasına ihtiyaç olmaksızın gereğini yapacaklarına inanıyorum."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ABDURRAHMAN07 Ağustos 2013 00:31

    SAYIN BAŞBAKAN.. SİZ YÜZDE 70 VERGİYİ KALDIRIN ÖNCE. MU MİLLETE YAZIK BU ZULÜM DEĞİLMİDİR SİZE SORUYORUM. BEN HAKKIMI HELEL ETMİYORUM SİZE VE M.VEKİLLERİNİZE..

  • HAKAN06 Ağustos 2013 17:28

    SN TANER BIRAK DAGITICILAR KAR ETSIN VERGI OLARAK ZATEN ALIRSIN AMA HALEN OLDURMEYE CALISIYORSUNUZ SEKTORU. DEVLET OLARAK ACABA INDIRIMI SIZ YAPSANIZ NASI OLACAK YETER BE ALDIGINIZ VERGILER MILLETE YARANACAKSINIZ DIYE SIRKETLERIN UC KURUSUNA GOZ DIKMEYIN