E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinTaksim İlkyardım'da yangın---

Taksim İlkyardım'da yangın

Taksim İlkyardım'da yangın
05 Nisan 2018 - 17:24 borsagundem.com

Gaziosmanpaşa'daki Taksim İlkyardım Hastanesi'nde yangın çıktı

Taksim'deki binanın yıkılıp yeniden yapılması nedeniyle 2013 yılı Ekim ayından bu yana Gaziosmanpaşa'da hizmet veren Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde saat 17:10 sıralarında yangın çıktı. Alevler kısa sürede tüm çatıyı ve dış cepheyi sararken, gökyüzünü koyu bir duman kapladı.

Hızla ilerleyen yangın, İstanbul'un birçok bölgesinden de görülebilirken, itfaiye ekipleri yangını kontrol altına almaya çalışıyor. Hastane etrafında ise güvenlik önlemleri alındı. Yangında patlamalar yaşandığı öne sürüldü. 

BAŞBAKAN YILDIRIM: 32 YOĞUN BAKIM HASTASI BAŞKA HASTANELERE NAKLEDİLDİ

Başbakan Yıldırım, "32 yoğun bakım hastası başka hastanelere nakledildi. Diğer hastaların nakli de yapılıyor. Herhangi bir etkilenen söz konusu değil" dedi.

VALİ ŞAHİN: YANGIN KISMEN KONTROL ALTINA ALINDI

Ayrıca bazı görevlilerin hastanedeki cihazları dışarı çıkardığı görüldü. İstanbul Valisi Vasip Şahin ve İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Kemal Memişoğlu'nun olay yerine geldi.

İstanbul Valisi Vasip Şahin, "Arkadaşlar şu anda yangın kısmen kontrol altına alındı. Ciddi bir ölü noktasında üzücü haber yok. İnşallah sonuna kadar da olmaz. Arkadaşlarımız şu anda bütün katlara ulaştı ve müdahalesini yapıyor. Bir taraftan da duman tahliyesi yapılıyor. İçeriye duman dolmuş bir taraftan da duman tahliyesi yapılıyor. İçerdeki arkadaşların verdiği bilgiye göre içeride bir  yangın yok. Yangın dış yüzey ve çatıda" dedi. Şahin, yangının çıkış nedenini soran gazetecilere " Daha çok yeni" cevabını verdi.

Öte yandan İstanbul Valisi Şahin, hastanede bulunan tüm katların ikinci kez kontrol edildiğini kaydetti.

YANGINLA İLGİLİ 4 SAVCI GÖREVLENDİRİLDİ

İstanbul Valisi Şahin, hastanedeki yangınla ilgili 2 başsavcı vekili ve 4 savcının görevlendirildiğini bildirdi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)