E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemSuudi Arabistan'dan savaş açıklaması---

Suudi Arabistan'dan savaş açıklaması

Suudi Arabistan'dan savaş açıklaması
07 Ocak 2016 - 21:34 borsagundem.com

Suudi Arabistan Savunma Bakanı Muhammed Bin Selman el Suud, yaşanan son olaylar nedeniyle İran'la doğrudan savaş beklemediklerini açıkladı.

Suudi arabistan Savunma Bakanı Muhammed Bin Selman el Suud, Economist'e yaptığı açıklamasında, "Savaş, kesinlikle beklemediğimiz bir şey ve ülkeleri bu yönde iten kim olursa olsun aklını kaçırmış olmalı. Suudi Arabistan ve İran arasında savaş, bölgede büyük felaketin başlangıcı olur ve tüm dünyaya yansır. Kesinlikle buna izin vermeyiz" dedi.

‘GERİLİM ZATEN DORUKTA'
Bakan, Şii din adamı Şeyh Nimr El Nimr'in idamının İran ve Suudi Arabistan arasında gerilimin daha fazla tırmanmasına neden olmayacağını, gerilimin zaten doruk noktasına ulaştığını da sözlerine ekledi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • acaba08 Ocak 2016 05:34

    'Sosyolog' adıyla yorum yazan şahıs. Senden sosyolog olmaz. Olsa olsa 'Nifakolog' olur

  • Sosyolog 08 Ocak 2016 05:30

    Büyük dünya lideri bu defada Suudi'lere yanaştı istikrar için. Bakalım bize faturası ne olacak. Daha önce İran'a yanaştı nato ya kaka deyip İran'ın dostuğunu kazandılar ama ardından kavga çıkardılar, sonra Rusya'ya yanaştı batılılara gider yaparak Rusya'nın takdirini kazandı ama sonra onlardada kavga çıkarmanın yolunu buldu istikrar partisi.. Zaten Libya be Mısır tam bir karşıt ülke fiyaskosuna dönüştü, Şimdi sudi dostluğu bakalım ne getirecek

  • İstikbal 08 Ocak 2016 00:43

    Birde petrol fiyatları yükselşrse ülke ekonomisi iyice zora girer! Turizmi Ferit'leri çok düşecek bu yıl ihracat gelirlindede önemli düşüş olması muhtemel çok istikrar dış ilişkiler ve ekonomi yönetimi sayesinde. Zaten hukuk sistemi sosyal adalet ekonomik paylaşımda adalet çok istikrarlıda çökertilmişti.

  • Körfez 08 Ocak 2016 00:37

    Petrol 38 dolara düştü İran ile Suudi Arabistan'ın ekonomisi sıkıştı. Bu tür gelinler ve düşük hacimli çatışmalarla doları yılarıbfırlatma hedefleniyor olabilir.

  • ALEVİ DİNİNDEN KIZILBAŞ MİLETİNDENİM08 Ocak 2016 00:10

    SAVAŞ KÖTLÜKLERİN EN BERBATIDIR YIKIMDIR.YAKINDA SAVAŞ BAHANESİ İLE ULU ALİNİN TÜRBESİ , KUDÜS YADA KABE YA YIKILIRSA YADA SALDIRI OLURSA ŞAŞMAMAK GEREKİYOR YADA “İRAN-AZERBEYCAN-ERMENİSTAN” SÜRTÜŞMESİ.