E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinSurvivor 2016'da büyük sürpriz---

Survivor 2016'da büyük sürpriz

Survivor 2016'da büyük sürpriz
02 Haziran 2016 - 00:29 borsagundem.com

Survivor 2016'da Kıbrıs'taki finale gidecek ilk isim belli oldu

Tv8'de yayınlanan ve sunuculuğunu Acun Ilıcalı ile Alp Kırşan'ın yaptığı Survivor 2016'da Kıbrıs'taki finallere gidecek ilk isim belli oldu. Bu gece ekrana gelen Kıbrıs sembolü finalinde büyük sürpriz yaşandı.

Kızlarda 7 sembole sahip olan Nagihan ile 4 sembolü bulunan Damla kendilerine verilen birer hakla yarışa başladı. Büyük sürpriz yapan Damla, favori Nagihan'a tek bir oyun bile vermeyerek kızlarda şampiyon oldu. 

Erkeklerde ise Atakan, sembol fazlalığı avantajını kullanarak erkeklerde şampiyon oldu.

Son haftalarda performansındaki yükselişle dikkatleri çeken Damla, Atakan ile oynadığı finali de hiç kaybetmeden 2-0 kazanarak Kıbrıs biletine kavuşan ilk Survivor 2016 yarışmacısı oldu.

NAGİHAN İSYAN ETTİ

Final sembolü oyununun finaline büyük bir avantajla başlayan Nagihan, üst üste kaybettiği sayılar sonrası oynamak istemediğini söyledi. Acun Ilıcalı'nın, "Oynamak istemiyorsan bırakabilirsin" diye uyardığı Nagihan bir kaç dakika düşündükten sonra moralsiz olarak oyuna devam etti. Hiç sayı alamadan Kıbrıs hayallerine feda eden Nagihan, oyunun sonunda da öfkeli hareketleriyle dikkat çekti. 

DAMLA CAN KİMDİR?

Gönüllüler takımının öne çıkan yarışmacılarından biri olan Damla Can düzgün fiziği ve güler yüzüyle dikkat çekiyor. Özel bir spor salonunda eğitici olarak çalışan Damla, Jimnastik, step, aerobik ve fitness dersleri veriyor. Spor yaparken kareleri sosyal medya üzerinden paylaşan Damla Can düzgün fiziği ile dikkat çekiyor. Spor yaptığı esnada fotoğraflarını paylaşan Damla Can düzgün fiziğiyle dikkatleri üzerine topluyor. Damla Can; 27 yaşında İzmir doğumlu 171 boyunda ve 56 kilogram ağırlığındadır.

Survivor'dan elenen isim Yattara oldu!

Survivor'da elenen bir isim daha belli oldu. Son bölümde Ünlüler ve Gönüllüler barbekü ödülü için canla başla mücadele etti. Öte yandan dün gece adada bir de eleme heyecanı yaşandı ve Ünlüler’den bir kişi Yarışmaya veda etti. İki dokunulmazlık oyunundan da hüsranla ayrılan Ünlüler’den, Semih ve Yattara’nın ismi ilk eleme adayları olarak çıkmıştı. İkinci dokunulmazlık oyunun kaybedilmesinin ardından ise eleme potasına Nagihan çıkmıştı. Heyecan dolu dakikaların yaşandığı Survivor eleme gecesinde, potada olan isimler Nagihan, Yattara ve Semih'ti. Survivor'dan elenen isim Yattara oldu.

Survivor SMS sonuçlarına göre Yattara sonuncu olarak adaya veda ederken Semih 2. oldu ve gecenin sürprizini yapan Nagihan 1. oldu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)