E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporSüper Lig'e yükselen son takım Bodrumspor oldu---

Süper Lig'e yükselen son takım Bodrumspor oldu

Süper Lig'e yükselen son takım Bodrumspor oldu
30 Mayıs 2024 - 23:06 borsagundem.com

Bodrumspor, Eyüpspor ve Göztepe'nin ardından Süper Lig'e yükselen son takım oldu.

Sakaryaspor ile Bodrum FK, Süper Lig'e yükselme maçında karşı karşıya geldi. Yeni Adana Stadyumu'nda oynanan mücadeyi 3-1 Bodrum FK kazandı.

Bu sonuçla birlikte Bodrum FK, Süper Lig'e yükselen üçüncü takım oldu.

Bodrum FK'de goller 19. dakikada Gökdeniz, 95. dakikada Celutska ve 103. dakikada Tunahan'dan gelirken Sakaryaspor'un golünü ise 72. dakikada Dimitrov kaydetti.

TARİHİNDE İLK KEZ SÜPER LİG'DE!

Süper Lig tecrübesi olmayan Bodrum FK, geçen sezon da yükseldiği finalde Pendikspor'a yenilerek Süper Lig'e yükselme şansını kaçırmıştı. Bu sezon önce Ahlatçı Çorum FK ardından ise Sakaryaspor'u geçen Ege temsilcisi tarihinde ilk kez Süper Lig'de mücadele edecek.

2 KIRMIZI KART ÇIKTI

Sakaryaspor'da 45. dakikada Rajko Rotman, kırmızı kart gördü. Bodrum FK'da ise Tunahan Akpınar 105. dakikada ikinci sarıdan takımını 10 kişi bıraktı.

YABANCI MADDELER SONRASI OYUN DURDU

Mücadele henüz 2. dakikada sahaya atılan yabancı maddeler sebebiyle durdu. Yaklaşık altı dakika duran oyun, sahanın temizlenmesinin ardından yeniden devam etti.

PLAY-OFF FİNALİNE NASIL GELDİLER?

Geçen sezon değişen statüyle ligi üçüncü bitiren Sakaryaspor, doğrudan play-off finaline yükseldi. Sakaryaspor'un rakibi Bodrum FK ise play-off ilk turunda Boluspor'u eledikten sonra ikinci turda da Ahlatcı Çorum FK'yi saf dışı bıraktı.

Süper Lig'den 15 kulüp, PFDK'ya sevk edildi

 

Fenerbahçe'de seçim tarihi ertelendi

 

Antalyaspor Başkanı'nı öfkelendiren Alex sorusu

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)