E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinSports & Merits'ten devrim gibi sistem---

Sports & Merits'ten devrim gibi sistem

Sports & Merits'ten devrim gibi sistem
21 Mart 2017 - 14:26 borsagundem.com

Tek bir spor salonuna bağlı kalmak yerine tek üyelikle anlaşmalı spor salonlarına ulaşma imkanı sağlayan Sports & Merits devreye girdi

Spor yapma alışkanlıklarına yepyeni bir anlayış getirerek tek bir spor salonuna bağlı kalmak mecburiyetine son veren Sports & Merits, şu anda İstanbul, İzmir ve Ankara’da, yakında tüm Türkiye’de çalışanlara, anlaşmalı spor merkezine tek üyelikle ulaşma imkanı sağlayan sistemiyle devrim yaratıyor.

Türkiye’nin en geniş spor merkezi olarak, yoga, fitness, yüzme, kick box, dans gibi 40’ı aşkın branşta spor yapma imkanını, istenen gün ve saatte, anlaşmalı lokasyonlarda tek üyelikle uydun fiyata sunan Sports & Merits, yoğun şehir temposunda spor yapma ritüelini keyife dönüştürüyor.

Sabah evinizin yakınında streching, öğlen ofisiniz çevresinde kardiyo, akşam katılacağınız davet öncesinde spinning, ya da iş seyahati için şehir dışında, dilediğiniz üye spor merkezinde, günde, saatte, istediğiniz branşta spor yapma imkanı sunan S&M, üye olduğu tek spor merkezinin imkanlarıyla sınırlı kalmak istemeyenlerin hayatını kolaylaştırıyor.

Tek bir kulüp üyeliğinden daha da uygun fiyat

S&M şirketler tarafından çalışanlarına bir yan hak olarak sağlanabiliyor. S&M’in premium ve klasik üyelik paketlerinden biri seçilerek; akıllı telefon ya da tabletden, o an çevrede bulunan üye spor merkezlerinden tercih edilene gidebiliyor, ihtiyaca uygun spor branşı istenilen süreyle yapabiliyor. Üstelik şirketler çalışanları için bu hizmeti tek bir kulüp üyeliğinden daha uygun fiyata alabiliyor. Üyeler ise yıllık üyeliklerde üyeliğinizi sınırsız dondurabiliyor, arzu edildiğinde kaldıkları yerden devam edebiliyorlar.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)