E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriSPK onayladı, açıklamadı---

SPK onayladı, açıklamadı

SPK onayladı, açıklamadı
01 Ekim 2013 - 22:43 borsagundem.com

SPK bu hafta bülteninde yayınladığı esas sözleşme değişiklikleriyle ilgili 4 onay verdi ancak şirketleri belirtmedi

SPK Haftalık Bülteni'nde alışılmadık bir durum gerçekleşti. Bugüne kadar yayınladığı bültenlerde "Esas Sözleşme Değişiklikleri" başlığında bulunan şirketler, bu hafta yoktu. SPK sadece 4 şirketin esas sözleşme değişikliklerini onayladığını belirtti. Halka arzın ilk adımı olarak bilinen esas sözleşme değişiklerinin hangi şirketlerin yaptığı bilinmiyor. SPK sadece tek satır olarak şu açıklamayı yaparak halka açılacak 4 şirketin adını belirtmedi.
İşte SPK'nın açıklaması:
Halka açılma amacıyla esas sözleşme değişiklik başvurusu yapan 4 şirketin esas sözleşme değişiklikleri Kurulca uygun görülmüştür.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • dolandırıcılar çıldırıyor olmalı02 Ekim 2013 10:16

    piyasa dolandırıcıları bültenden iş buluyorlardı; esas sözleşmeyi değiştiren şiretlerin patronlarına pazarlığa gidiyorlardı. pazarlığı bir sonraki aşamaya taşımaları gerekecek şimdi...

  • şeffaflık istiyoruz02 Ekim 2013 08:17

    SPK raporlarındaki o şirketlerin açıklanmasını ve bir daha SPK bülteninde böyle hata yapılmamasını istiyoruz. Şeffaflık istiyoruz.