E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemSoylu: Ciddi bir insanlık dramı yaşanmaktadır---

Soylu: Ciddi bir insanlık dramı yaşanmaktadır

Soylu: Ciddi bir insanlık dramı yaşanmaktadır
07 Haziran 2020 - 13:15 borsagundem.com

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu açıklamasında, "İdlib meselesi her ne kadar virüs yüzünden kısmen gündemden düşmüş olsa dahi, bu mesele çözülmüş değildir. Dünyanın gözü önünde ciddi bir insanlık dramı yaşanmaktadır." ifadelerine yer verdi

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu açıklamasında, ""İdlib meselesi her ne kadar virüs yüzünden kısmen gündemden düşmüş olsa dahi, ne yazık ki buradaki şartlar kendi kendine iyileşmiş veya bu mesele çözülmüş değildir. Hem bizim yanı başımızda hem dünyanın gözü önünde ciddi bir insanlık dramı yaşanmaktadır." ifadelerine yer verdi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun açıklamalarından satır başları;

"Korona virüs günlerinde balkonlarda birbirine müzik yaparak, alkış tutarak bir sevgi dünyasında yaşadığımızı iddia eden dünya, İdlib'de yaşananlara sırt dönmemelidir. Bir kere herkes şunu iyi anlamalıdır ki buradaki problem sadece Türkiye'nin ve burada zorluklarla karşı karşıya kalmış insanların problemi değildir, tüm dünyanın ve insanlığın problemidir."

(Korona virüsle mücadele) "Türkiye, sağlık sisteminden kamu yönetimine kadar dünyada bu süreci en başarılı yöneten ülke olmuştur."

"Türkiye, göç dalgasının içerisinde korona virüs sürecini başarıyla yönetmiştir. Aldığımız önlemler sayesinde Suriyeli göçmenlerle ilgili virüs anlamında vaka ve bulaşma noktasında herhangi bir tehlike yaşanmamıştır. Kamplarımızda, geri gönderme merkezlerinde, göçmen vatandaşlarımızda herhangi bir tehlike yaşanmamıştır."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Ankara 07 Haziran 2020 16:22

    İyi parti bir gün hesap verecek iyi parti CHP ve hdp yanında olacak sın hesap verecek. Yok mu. Sağ parti mahsur yavaş soruyorum chp mi iyi parti mi hanği cevap yaz biz mahsur oy verdik MHP diye simdi karar verecek her halde

  • Ayse 07 Haziran 2020 16:53

    Mahsur yavaş seçim iyi parti aday olur bencr

  • Hakan07 Haziran 2020 15:43

    Chp.IYI .hdp.ittifaki..hic biri birine itiraf edemiyor..cunku halktan tepki cekekcekr23 hazirani boyle idare ettiler ama bir gun bu ip kopacak..bakalim.seyret tiyatroyu..aslinda halkin gòzunun icine bakabaka yalan ßòyluyorlar dogusu bizi aptal yerine koyuyorlar isin Ali bu..bu yuzden ben IYI partiyi veda. ettim.ama YAZIKLAR OLSUN..ULKUCU GECINENLERE

  • AHMET ÖZBİR07 Haziran 2020 13:47

    ALLAHIM sizlerden razı olsun. Suriyeli müslümanların üzerlerine VARİL BOMBADI attıran KÂFİR ESED'E HADDİNİ BİLDİRDİNİZ, BEBELERİN İMHASINI ÖNLEDİNİZ. Siz insanı YAŞATMAK için gayret ederken, içimizdeki bazı HAİNLER ÜLKEMİZİ KARIŞTIRMA PLANI YAPIYOR. Boşuna mı "REİS DİYORUZ, ALÇAKLARA GEÇİT VERMEYİZ, HER ŞARTTA ÖLMÜNE SENİNLEYİZ" diyoruz. "AK ülkemizi şahlandırıyor, kaosçuçocukları süper güç Türk Devleti'nden tiskiniyor.