E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündem'Soma faciası darbe girişimidir'---

'Soma faciası darbe girişimidir'

'Soma faciası darbe girişimidir'
19 Mayıs 2014 - 23:45 borsagundem.com

Akit Gazetesi Genel koordinatörü Hasan Karakaya Somafaciası için skandal sözler kullandı

Akit Gazetesi Genel Kordinatörü Hasan Karakaya, Soma'da meydana gelen maden faciası için skandal ifadeler kullandı.

Sunuculuğunu Elif Çakır'ın yaptığı Kanal 24'te yayınlanan Söz Bitmeden programına katılan Hasan Karakaya, Soma'daki maden faciası için "darbe girişimi" dedi.

Karakaya canlı yayında, Akit yazarı Ali İhsan Karahasanoğlu'nun yazısını okuyarak maden faciasının bir darbe girişimi olabilceğini söyledi. Karakaya, " Bu yazıyı okudum. Yetkililer bunu ihbar kabul edebilirler. Baz istasyonundan görüşmeler tespit edilirse öyle sanıyorum ki burada ne numaralar döndüğü ve bizim 301 vatandaşımız üzerinden kimlerin hangi darbeyi gerçekleştirmek istedikleri ortaya çıkacaktır." dedi.

Başbakan'nın Soma'da bir vatandaşa "Niye kaçıyorsun lan İsrail dölü" çıkışı ve saldırısından sonra Karakaya'nın Soma faciasını İsrail'e bağlaması ise dikkat çekti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • aslan20 Mayıs 2014 11:33

    Sermayesi din olanın rehberi şeytan olmuştur.(Yunus Emre)

  • M.GUR20 Mayıs 2014 09:22

    Kendi cocugu burda ölseydi bu zat böyle konuşurmuydu çok erkenden toplum mühendisliğine başladı bazı malum cevreler bu madeni işletenlerin ve tepe yönetiçilerinin siyasilerlede bağları araştırılmalı hatta geriye dönük telefon kayıtlarıda incelemeye alınmalı bu zatın açıklamaları çok şüphe uyandırıyor birilerini aklama derdinde olduğu çok açık.

  • ismail 20 Mayıs 2014 00:46

    len nediyon düdük adam

  • M.Turgut20 Mayıs 2014 00:34

    Koskoca bir YUHHH...