E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmlakŞok açıklama: Hangi birini düzelteyim---

Şok açıklama: Hangi birini düzelteyim

Şok açıklama: Hangi birini düzelteyim
29 Kasım 2012 - 02:45 borsagundem.com

Kenan Evren ve konsey üyelerinin emlak müşaviri Salim Taşçı Gazeteport’a konuştu:‘Bilgiler hayal ürünü, bu iddiaların hangi birini düzelyeyim' dedi

MASAK tarafından hazırlanan raporda, 12 Eylül döneminin MGK üyeleri ve ailelerine ait yüzlerce daire ve villa olduğu iddiası ortalığı karıştırdı. Kenan Evren ve konsey üyeleri ile ailelerinin emlak müşavirliğini yapan Salim Taşçı Gazeteport’a yaptığı açıklamada ‘’Bu iddiaları hangi birini düzelteyim, bir tane doğru yok’’ dedi.
‘’Benim bu kadar mal varlığı olan müşterilerim olsa Türkiye’nin en zengin insanı olurdum’’ açıklaması yapan Taşçı, Kenan Evren, Sedat Celasun ve Nurettin Ersin ailelerinin emlak müşavirliğini yaptığını, aldıkları ve sattıkları her gayrimenkulden bilgisi olduğunu belirterek şunları söyledi:
JANDARMA LOJMANLARI GELİNİ ÜZERİNE GÖSTERİLMİŞ
‘’Raporda, Ankara Anıttepe’deki 240 konutluk Jandarma evleri, Sedat Celasun’un gelini Füsun Celasun’un üzerine gösterilmiş. Bu evleri yaptıran Sedat Celasun ve hepsinin sahibi farklı kişiler. 50 yıllık ve her birinin değeri 155 bin lira. Nurettin Ersin’in kızı Yıldız Ülgenalp’in de Bodrum Gümüşlük’te 29 bloklu bir sitede, kapı numarası 16/9 olan tek bir evi var. Rapora 169 yazlık olarak geçilmiş. Füsun Celasun’un Ümitköy’de tek bir dairesi var. Bu kadar malı mülkü olsa emekliliği geldiği halde hala çalışır mı?. Evren’in damadı Erkan Gürvit’in oturduğu apartmanın ada parselindeki tüm daireler de ona aitmiş gibi gösterilmiş. Çayyolu’nda 14 bloktan oluşan evleri olduğu iddia edilen Nurettin Ersin’in eski gelini Gülten Ersin’in ise üzerinde bir tapu kaydı yok. Bu bilgilerin düzeltilecek yönü yok, hangi birini düzelteyim’’
Füsun Celasun da raporun hayal ürünü olduğunu belirterek ‘’Bir evimiz ve eşimin 1997 model bir arabası var o kadar. Babam vefat ettiğinde şu an annemin oturduğu 80 metrekarelik daire miras kaldı. 4’te biri bana ait’’ dedi. Celasun’un avukatı Çiğdem Yıldız da MASAK hakkında dava açacaklarını bildirdi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)