E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinSıcaklıklar düşüşe geçecek---

Sıcaklıklar düşüşe geçecek

Sıcaklıklar düşüşe geçecek
13 Ocak 2016 - 06:58 borsagundem.com

Hava sıcaklığı Marmara ve Batı Karadeniz'de azalacak

Hava sıcaklığının Marmara ve Batı Karadeniz'de 3 il 6 derece azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre  Marmara, Ege, Akdeniz, İç Anadolu'nun kuzeybatısı, Batı Karadeniz ile Samsun, Amasya ve Adıyaman 
çevrelerinin aralıklarla yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların  gece saatlerinde İstanbul, Yalova, Kocaeli çevreleri ile yarın Marmara'nın doğusu, İç Anadolu'nun kuzeybatısı, Batı Karadeniz ile İzmir'in iç kesimleri, Manisa ve Kütahya çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor. Bu gece ve yarın sabah saatlerinde Doğu Anadolu, Güneydoğu Anadolu'nun kuzeydoğusu ile Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.
Rüzgarın genellikle güney ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, kuzey, iç ve batı kesimlerde kuvvetli (30-60 km/s), bu akşam ve gece saatlerinde Marmara ve Kuzey Ege kıyılarında zaman zaman fırtına şeklinde (50-80 km/s) esmesi bekleniyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)