E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinSıcaklıklar artışa geçecek---

Sıcaklıklar artışa geçecek

Sıcaklıklar artışa geçecek
04 Mayıs 2015 - 08:00 borsagundem.com

Hava sıcaklığı iç ve batı bölgelerde yükseliş yaşayacak

Hava sıcaklığının iç ve  batı bölgelerde 2 ila 4 derece artacağı, kuzeydoğu kesimlerde 2 ila 6 derece azalacağı, diğer bölgelerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor. 
Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü tarafından yapılan  son değerlendirmelere göre: Ülkemizin kuzey, iç ve doğu kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, Karadeniz, İç Anadolu'nun doğusu, Doğu Anadolu, Güneydoğu Anadolu'nun kuzey ve doğusu ile bu akşam saatlerinde Ankara, Kırıkkale, Kırşehir, Çankırı, Karaman ve Aksaray çevrelerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların  yarın (Pazartesi) öğle saatlerinden sonra Erzurum, Kars, Ardahan ve Bingöl çevrelerinde yerel olmak üzere kuvvetli olması bekleniyor.
Rüzgarın genellikle kuzey ve kuzeybatı, akşam ve gece saatlerinde doğu bölgelerde güney ve güneybatı yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, bu akşam saatlerinde iç ve kuzeydoğu kesimlerde kuvvetlice (30-50 km/s) esmesi bekleniyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)