E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinSevgilisinin cinsel organını kesti---

Sevgilisinin cinsel organını kesti

Sevgilisinin cinsel organını kesti
12 Mart 2014 - 16:54 borsaningundemi.com

Hong Kong'ta yaşanan olay tüyleri diken diken etti...

Hong Kong’ta yaşanan tüyler ürperten olayda 32 yaşındaki bir kadın kendisine tecavüz etmek isteyen eski erkek arkadaşının önce cinsel organını makasla keserek tuvalete attı. Ardından eline aldığı büyük bir çekiçle adamı öldürdü.

Yeung Ki isimli kadın eski erkek arkadaşı tarafından saldırıya uğradı. Aslında evli olan eski sevgilisi kadının 4 yaşındaki küçük kızının da babası… İlişkileri devam ederken hamile olduğunu öğrenen Yeung Ki erkek arkadaşına durumu anlatınca adam genç kadını terk etmiş.
Yıllar sonra borç para almak için kadının evine gelen adam genç anneden hayır cevabı alınca eski sevgilisini yatağa iterek ona tecavüz etmeye çalıştı. O sırada uyuşturucu madde etkisi altında olan adam 4 yaşındaki küçük kıza da vurmaya kalkınca annenin bir anda gözü döndü.
Adamın ağzına önce sabun tıkarak zaman kazanmaya çalışan genç kadın ardından bir makasla adamın cinsel organından kestiği bir parçayı tuvalete attı. Cinnet getiren kadın çekiçle adamın kafasına ve sırtına vurarak eski sevgilisini öldürdü. Hong Kong mahkemesinde cinayet suçlamasıyla yargılanan kadınla ilgili dava sürüyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)