E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinSavaş Ay'ın cenazesinde kavga çıktı---

Savaş Ay'ın cenazesinde kavga çıktı

Savaş Ay'ın cenazesinde kavga çıktı
11 Kasım 2013 - 16:11 borsagundem.com

Savaş Ay'ın cenazesinin götürüldüğü Fatih Camii’nde aynı anda dört cenaze denk gelince gerginlik çıktı

Savaş Ay’ın cenazesi düzenlenen törenin ardından cenaze namazı için Fatih Camisi’ne getirildi. Ancak Savaş Ay’ın cenazesi haricinde Fatih Camisi’nde 3 cenaze daha vardı. Cami bahçesini Savaş Abi’lerinin son yolculuğunu haber yapmak isteyen gazeteciler doldurdu. Bu sırada diğer bir cenazenin yakınları, kendilerini rahatsız ettikleri gerekçesiyle gazetecilere saldırdı. Gazetecilerin bazılarının kamera ve fotoğraf makineleri kırıldı. Kavga, diğer cenaze yakınlarının araya girmesiyle son buldu.

Tedavi gördüğü Samatya'daki İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde, 9 Kasım'da hayatını kaybeden gazeteci-yazar Savaş Ay için, yıllarca görev yaptığı Sabah gazetesi önünde tören düzenlendi.

Usta gazeteci için Cemal Reşit Rey Konser Salonu’nda da sunuculuğunu Okan Bayülgen'in üstlendiği ikinci bir tören düzenlendi.

Boynunda taşıdığı babasının fotoğraf makinesiyle sahneye çıkan Ulaş Can Ay ise, A Takımı ekibini sahneye davet etti. Sahneye gelen A Takımı ekibinin gözyaşlarını tutamadığı görüldü.

Ay'ın cenazesi, Fatih Camii’nde ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazın ardından Topkapı Mezarlığı’na defnedilecek.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)