E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinSanat dünyasına şok operasyon!---

Sanat dünyasına şok operasyon!

Sanat dünyasına şok operasyon!
05 Ağustos 2013 - 09:44 borsagundem.com

İstanbul Narkotik Şubesi ekipleri, bu sabah büyük bir uyuşturucu operasyonu başlattı

İstanbul narkotik polisi, sabah saatlerinde ünlü isimlere yönelik yaptığı uyuşturucu operasyonunda 34 kişiyi gözaltına aldı.
Ünlü oyuncular Kenan İmirzalıoğlu, Engin Altan Düzyatan, Ersin Korkut, Nehir Erdoğan, Sarp Apak, Şahin Irmak, Gökçe Özyol, İlker Aksum, Engin Günaydın, Murat Yıldırım ve eşi Burçin Terzioğlu, Özge Özpirinçci, Hakan Yılmaz, Orçun Koray Candemir, Mehmet Erdem, Murat Eken, yönetmen Mehmet Kaya Hakyemez ve çok sayıda isim İstanbul Narkotik Şube ekiplerinin yaptığı uyuşturucu operasyonunda gözaltına alındı. Torbacılara yönelik operasyonda teknik takibe takılan oyuncuların uyuşturucu kullandığı öne sürüldü. Operasyonun genişleyebileceği, gözaltı sayısının artabileceği belirtildi.
Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Beşiktaş ve Sarıyer'de ünlü eğlence mekanlarında kokain satan torbacı çetesini 8 ay önce takibe aldı. Yapılan telefon takibinde, torbacıların ünlü isimlere kokain, esrar, uyuşturucu hap servisi yaptıkları belirlendi. Yapılan takipte, ünlü isimlerin uyuşturucuları şifreli kelimelerle istedikleri, torbacıların da uyuşturucuları istedikleri adreslere götürdükleri tespit edildi. Ünlü isimlerin uyuşturucu partileri düzenlediği ve bu partilere de torbacıların uyuşturucu servis ettiği belirtildi.
Narkotik ekipleri, yaptıkları tespitlerin ardından dün sabah erken saatlerde İstanbul, Ankara, Çeşme ve Muğla Bodrum'da 60 adresi bastı. Kenan İmirzalıoğlu Ankara'da gözaltına alındı. İstanbul ve Bodrum'da Nehir Erdoğan, Sarp Apak, İlker Aksum, Şahin Irmak, Engin Altan Düzyatan, Gökçe Özyol, Ersin Korkut ve Mehmet Erdem'in de arasında bulunduğu 25 oyuncu gözaltına alındı. Ünlü isimlerin bazılarının Bodrum'da tatil yaptıkları otellerde alındıkları belirtildi. 20 torbacı da İstanbul'daki adreslerinde yakalandı. Operasyonda, kokain, esrar, uyuşturucu haplar ele  geçti. Telefon takibinde ünlü isimlerin çoğunun torbacılardan kokain sipariş ettikleri iddia edildi. Çeşme'de ise sabah erken saatlerde kaldıkları otellerde dizi oyuncuları Engin Günaydın, Engin Altan Düzyatan, Orçun Koray Candemir ve Murat Eken de gözaltına alındı.
Ankara'da gözaltına alınan Kenan İmirzalıoğlu, ve Bodrum'da gözaltına alınan ünlü oyuncular uçakla İstanbul'a getirildi. Ünlü isimlerin 'uyuşturucu kullanmak' ve 'yer temin etmek' suçlamasının yöneltileceği belirtildi. 
"GÖZALTINDA DEĞİLİZ YA"
Emniyete getirilen Sarp Apak basın mensuplarının “niçin gözaltına alındınız" sorusu üzerine “Bilmiyorum, ben de bilgi alacağım, hiçbir bilgim yok" yanıtını verdi. Oyuncu İlker Aksum ise, “Gözaltında değiliz; öyle bir ifade, şeye, arkadaşlara geldik. Allah Allah ne gözaltısı" yanıtını verdi.
"BİRAZDAN ÖĞRENECEĞİM"
Narkotik ekipleri tarafından gözaltına alınan Kenan İmirzalıoğlu, İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne getirildi.İstanbul Narkotik Şube tarafından bu sabah düzenlediği oparosyonda gözaltına alınan ünlü isimler arasında yer alan Kenan İmirzalıoğlu sağlık kontrolünden geçirildikten sonra İstanbul Emriyet Müdürlüğü'ne getirildi. İmirzalıoğlu, emniyet girişinde basın mensuplarının “niçin gözaltına alındınız" sorularına “birazdan öğreneceğim" yanıtını verdi

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (21)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • İÇİMİZİ YAKMAYIN.06 Ağustos 2013 01:37

    Arkadaşlar haberlerde dinlediğim kadarıylan polis torbacıları alıpkonuşmuş sizbu hapları veya eroinleri yada uyuşturucuları kimlere sattınız diye sorguya çekmiş ve onlardan alınan bilgilere göre baskınlar düzenlenmiş yahu benim anlamadığım bu ülkenin polisi esrar yada eroin içenimi araştıracak yada bunları satanları toplayıpta bu malların nasılülkeye kimler tarafından girdiğinimi öğrenmek amacıylan sorguya çekmesiolmalı nasıl oluyorda uyuşturucu BARONLARINI sanki koruyorlar içen yada kullananlarada cezakesmeye çalışıyorlar.yahu böyle kanun olurmu hiçmibirtane helal süt emmiş kişveya kişiler çıkıpta arkadaşlar yalnış yapıyorsunuz demiyor yahu bukadar korkak bir NESİLMİ olduk yarın savaşçıksa demekki herkes birtarafa sığınacak.ben bu güzelim ülkemizin başına HELALSÜT EMMİŞ bir insanın geçmesini beklerim.vatandaşına zorbalık yapanları onları ezenleri söz veripte sözünde durmayanları ülkesini pkk ya peşkeş çekenleri,demokrasialtında demokrasi varmış gibi görünüpte demokrasiden ders almayanları çıkarları için kendi adamlarıylan menfaat peşine düşmeleri halkaına ızdırap çektiripte yoksullukiçinde yaşatanları hiçbir zaman affetmeyiz vede ülkenin başına bundan sonra getirmeyiz en büyük hatamızı akpyi desteklemeklen vede onlara oylarımızı atmaklan yapmışız.maartık millet uyandı bu milletin karşısında kimseler duramaz.sayın başbakan benim ondan bir ricam olacak sen ilk seçimlerde vede ikinci seçimlerde neler söyledin ve iktidara geldikten sonrada neler yaptın önce bunları bir araştırmanı isterim işte ozaman hatalarını göreceksin ve bu ülkenin milletinede laf söylemeyeceksin.

  • cumali06 Ağustos 2013 00:48

    parayı bulunca ne yapacaklarını şaşıranlar dizilerdeki karakterleriniz sizden daha karakterli mi acaba

  • emir05 Ağustos 2013 23:36

    Hepsinin ortak özelliği bilin bakalım ne? Gezi olaylarına katılmaları..

  • memoli05 Ağustos 2013 22:42

    tayyiban demokrasisi

  • gemi05 Ağustos 2013 21:17

    şantajcı, yalancı akp

  • yorumcu05 Ağustos 2013 21:05

    hedefe ulaşıncaya kadar her yol mubah

  • Akp taktigi05 Ağustos 2013 17:54

    Hem gundem degissin ,hem geziye destek veren sanatcilar kredisizlestirilsin hem de cadi avi yapilsin. Ama tv lere cikip cadi avi yok , biz 74 milyonun hukumetiyiz derler. Hayatlari takiye. Demokrasi de oyle ,onlar icin hedefe gidince inilecek bir otobus. Milleti uyutmayin yemezler

  • oflaz05 Ağustos 2013 17:32

    bayram temizliği başladı.ne güzel sonra medyayı ,gazetecileri çağırıp basın toplantısı yaparlar.halktan özür dilerler.aynı klasik sahneler.

  • vurgun 05 Ağustos 2013 17:23

    ALLAH AŞKINA ŞU BORSADA TRİLYONLARCA VURGUNLAR YAPILIYOR BİR GÜNDE VURGUNLARI BİR ARAŞTIRIN

  • tornistan05 Ağustos 2013 17:08

    yine ergenokon günü yine polisimizden narkotik operasyonu..2 gün sonra hepsi dışarıda.

  • san05 Ağustos 2013 15:29

    önemli olan uyuşturucunun ülkeye girmesini önlemek satanları ve satış ağlarını temizlemek insanları eğitmek okulları eğitmek

  • Geziciler sizi05 Ağustos 2013 13:55

    Sizi gidi geziciler sizi :)

  • Hüseyin. 05 Ağustos 2013 12:54

    Her öğrenci için kaçınılmaz gibidir demokratsan hapislik.İKİ günlüktüm içeride.Traştan sonra kolanyağı istedim arkadaşlardan. yasak,dediler,alkol diye. Daha ilk gün içeride her türlü uyuşturucu satışının ve içiminin serbest olduğunu görmüştüm....

  • ANKARALI05 Ağustos 2013 12:28

    BU OPERASYONLARI HERKEZE DUYURUYORLAR, SUÇSUZ OLDUKLARI İSE GENELDE DUYULMUYOR İNSANLARIN İSPATLANMADAN SUÇLANMASI DOĞRUMUDUR?

  • HSN05 Ağustos 2013 11:41

    ZIKKIM İÇİN .EN GÜZEL SAĞLIKLI BİR BEDEN DEĞİLMİDİR DÜNYADA KIYMETİNİ BİLELİM ARABA DEĞİLKİ PARÇASINI DEĞİŞTİRELİM

  • cc05 Ağustos 2013 11:38

    ergenekonda karar günü ya,hemen gündem değiştirme!yemezler

  • bakır05 Ağustos 2013 11:16

    bıktık be kardeşim ,bu sanatcıların uyuşturucu madde işlerinden. halka kötü örnek oluyorlar.

  • Demir05 Ağustos 2013 11:09

    Uyuşturucuyu hint kenevirini eken üreten satan şerefsizlere ne yapılıyor acaba kimler bu zincirin halkaları bilen yok gezi parkı eylemlerine katılanlar günah keçisi galiba

  • T-Rex05 Ağustos 2013 11:00

    Ne operasyonu ne temizliği yaa? Her Silivri Ergenekon davası öncesi böyle sansasyonel bir baskın yapılıp ünlüler göz altına alınıyor ve dikkatler dağıtılıyor farkındamısınız ?

  • MEHMET05 Ağustos 2013 10:21

    operasyon başladı temizlik zamanı

  • Adfil Özdemir05 Ağustos 2013 09:50

    Bu adamların tekrar sanat yapmasının, uyuşturucuyu aklaması manasına gelmiş gibi ; uyuşturucunun zararının ,aslında önemli olmadığı gibi mana oluşturuyor.Kesinlikle sanattan men edilmesi lazım.