E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmlakSamsun Towers görücüye çıktı---

Samsun Towers görücüye çıktı

Samsun Towers görücüye çıktı
05 Mayıs 2012 - 02:51 borsagundem.com

Esenyurt'ta inşa edilecek Samsun Towers görücüye çıktı. 33 katlı 5 bloktan oluşacak Samsun Towers, lüksü ekonomik fiyatlarla tüketiciyle buluşuyor

1.550 daire ve 13.000 metrekare büyüklüğünde bir alışveriş merkezini de bünyesinde bulunduracak olan proje mağazalar, kafeler ve sinema salonlarıyla bölgede çekim merkezi olmayı hedefliyor. Ersa İnşaat tarafından hayata geçirilen Samsun Towers'ın reklam yüzü olarak Samsunlu sanatçı Orhan Gencebay seçildi. Ersa İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Helim Kurt, Esenyurt'u daha da yüksek bir seviyeye taşımak için mücadele verdiklerini, Samsun Towers ile Samsunlu işadamları olarak kendi memleketlerinin ismini İstanbul'da da yaşatmak istediklerini belirtti. 3+1 dairelerin satışının daha şimdiden bittiğini ifade eden Kurt, 1+1, 2+1, 3+1 daire fiyatlarının 56 ile 203 bin lira arasında değiştiğini aktardı.
Proje mimarı Suat Kızılçam ise 20 bin metrekarelik proje alanının yüzde 80'inin peyzaja ayrıldığını, tüm bloklarda 5'er kat aralıklarıyla yer alan kat bahçeleriyle yeşille iç içe bir yaşam oluşturmayı amaçladıklarını belirtti. Kızılçam, "Samsun Towers'ta açık yüzme havuzu, çocuk havuzu, süs havuzları, basketbol sahası, tenis kortu, mini futbol sahası, çocuk oyun alanları ve kişisel gelişim alanlarının yanı sıra her konut blokunun altında yer alacak fitness center, sauna ve buhar odası yer alıyor." dedi. Deprem konusunun özel ilgi alanı olduğunu söyleyen sanatçı Orhan Gencebay ise teknik konularda bilgi aldıktan sonra içinin çok rahat ettiğini ve tercihini Samsun Towers'tan yana kullandığını dile getirdi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)