E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemSahte içkide tablo ağırlaşıyor---

Sahte içkide tablo ağırlaşıyor

Sahte içkide tablo ağırlaşıyor
13 Ekim 2020 - 15:50 borsagundem.com

Geçen cuma günü Kırıkkale'de başlayan sahte içki faciasında kayıplar hızla artıyor. Sekiz şehirde hayatını kaybedenlerin sayısı 44'e çıktı.

Kırıkkale‘de yedi, İzmir‘de 18 kişinin sahte içki tüketiminden ölmesinden sonra altı kentten daha zehirlenme haberleri geldi. Mersin‘de altı, İstanbul‘da yedi, Muğla‘da iki, Aydın‘da iki, Trabzon‘da bir ve Zonguldak‘ta bir kişi alkol zehirlenmesinden dolayı can verdi, ölü sayısı 44’e çıktı. 50’ye yakın kişinin hastanelerin yoğun bakım servislerinde tedavi gördüğü öğrenildi.

İSTANBUL’DA ALTI KİŞİ DAHA CAN VERDİ
Dün İstanbul’un Kartal ilçesinde 36 yaşındaki avukat Hakkı Oğuzhan Şahinoğlu alkol zehirlenmesi nedeniyle hayatını kaybetmişti. Emniyet kaynaklarından alınan bilgiye göre saat 12.00 itibarıyla İstanbul’da sahte içkiden ölen kişi sayısı yedi oldu.  Olayla ilgili olarak üçü kaçak alkol satan altı şüpheli gözaltına alındı.

TRABZON’DAN DA ÖLÜM HABERİ GELDİ
Trabzon’da kendi hazırladığı sahte alkolü içtikten sona fenalaşıp hastaneye kaldırılan M.B.’nin öldüğü açıklandı. 56 yaşındaki M.B. özel güvenlik olarak çalıştığı öğrenildi. M.B.’nin cansız bedeni, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Trabzon Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.

ZONGULDAK’TA BİR KİŞİ SOLUNUM CİHAZINA BAĞLANDI
Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde sahte içki tüketen Harun İnanç (54) hayatını kaybederken, 52 yaşındaki Hasan A., solunum cihazına bağlı olarak yaşam mücadelesi veriyor.

Sahte içki ölümlerinde son iki yılın sayısına beş günde ulaşıldı

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Türkoğlutürk 14 Ekim 2020 07:50

    İçki ve sigaraya karşılar ama kul hakkını yerler, bademlemeye bir kereden bir şey olmaz derler. Sayelerinde ülkede ateist patlaması yaşanıyor. Yalan zaten her cümlelerinden, allahtan başka.... Derler dünya malına taparlar. Helal tavuk arar gavur malından vazgeçmezler.

  • Hasan13 Ekim 2020 18:35

    Bu işi yapan devlet korkutup vergili içki alınsın istiyor akp ölen de ölsün zaten içki içiyor diyor Daha fazla vergi toplayacağını bilse içmeyeni de zehirler bunlar

  • vatandaş13 Ekim 2020 17:35

    Sn İçişleri bakanı muhalefetle uğraşcağınıza bu korkunç olaya engel olun. Organize olduğu belli. Güçlüyüz diyorsanız hemen bu sorunu çözün ve faallerini bir daha hiç çıkmamak üzere içere tıkın esasında insanlarımızı olduren bu canileri sallandırmak lazım.

  • UMUT13 Ekim 2020 16:28

    alkol e bu kadar zam yapılırsa sonucu da bu olur,  yazık 44 kayıp can..., sılıldıkça sigara ve alkol e  zam yapıyorlar, tamam  anladık, siz dini bütün insanlarsınız haram içmezsiniz?  bu zavalıların günahı neydi? rakı şarap fiyatları viskiyle yarışır hale geldi... biraz vicdan lütfen...

  • Vatandaş13 Ekim 2020 16:16

    Devlet vatandaşının parasına gözünü diker zam üstüne zam yaparsa kaçağına rağbet olur. Azerbaycan'dan ders alın. 35 bin adet bedava konut teslim etmiş. Bizimki de bizbize yeteriz gönder 10 tl.

  • Türkoğlutürk 14 Ekim 2020 07:53

    Oğuz ayık kafayla çekilmiyorlar. Koyun ne içtiğini söylese ondan alacam

  • oğuz13 Ekim 2020 16:40

    Sahte hocalardan dinden soğuyan kardeşim sende sahte içkilerden dolayı içkiden soğu  (A) zıkkım içesiceler....