E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaAracı Kurum RaporlarıSabah notu (Meksa Yatırım)---

Sabah notu (Meksa Yatırım)

Sabah notu (Meksa Yatırım)
31 Ekim 2011 - 09:43 borsagundem.com

Geçen haftaki yükselisin ardından İMKB’nin satıcılı açılması bekleniyor

Geçen hafta kuvvetli yükselislerden sonra bu haftanın basında hisse senetlleri piyasalarında kar satısları görülmekte. Asya tarafında %0,50 %01 arasında negatif seyir hakimken. Japon Merkez Bankası, Japon Yeninin dolar karsısında tarihinin en yüksek değerini kazandığı için müdahale etti.
Euro Dolar paritesi 1,40 seviyesine geldikten sonra dolar’ın değer kazanmaya basladığı görülüyor.
Petrol fiyatları 93,30 seviyelerinde yatay seviyelerde islem görürken, Altın fiyatları 1714 dolar/ons seviyelerinde %2 civarında kayıpta. Bugün yurtdısında Euro Bölgesi İssizlik oranı ABD Chicago PMI açıklanacak veriler arasında. Türkiye’de ise önemli bir ekonomik verinin açıklanması beklenmiyor. Persembe günü Ekim ayı enflasyon verilerinin açıklanması beklenmekte. Bugün ayrıca PETKM (62ml TL); TOASO (90 ml TL); ALBRK (40 ml TL) 3. Çeyrek bilançolarını açıklamaları bekleniyor. Geçen haftaki yükselisin ardından İMKB’nin satıcılı açılmasını bekliyoruz. Destek seviyemiz 56.800-56.300, direnç seviyelerimiz ise 57.500- 57.300 seviyesidir.. TL dolar karsısında zayıf 1,7550 seviyesinden islem görmektedir. Tahvilinin bilesik faizi ise yatay %9,80 seviyesindedir.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)