E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaAracı Kurum RaporlarıSaat 17:00'ye dikkat!---

Saat 17:00'ye dikkat!

Saat 17:00'ye dikkat!
03 Eylül 2013 - 14:07 borsagundem.com

Döviz Destek by A1 altındaki son gelişmeleri değerlendirdi

ALTIN, Suriye’ye ani müdahale priminin bir kısmını verdikten sonra şu anda dengeyi bulmuş görünüyor. Hem Suriye meselesinin hem de ABD Merkez Bankası’nın politikalarının alacağı son hali görmeden önce ALTIN da çok hareket etmeye meyilli değil.
Dünkü ALTIN raporumuzda 1370-1410 bandını işaret etsek de rapor sonrası ALTIN’nın hareketi “3 dolar yukarı 5 dolar aşağı” şeklinde oldu. Tabii ki bunda ABD’deki 1 Eylül tatilinin de etkisi büyüktü.
Bugün ise ABD’nin gelişi ile beraber düne göre daha hareketli bir Kuzey Amerika seansı izleyecek olsak da ALTIN için önemli bir hareket gelecekse bunun kaynağı 17.00 ISM imalat pmi olacağa benziyor.
55.4’ten 54.2’ye gerilemesi beklenen veri imalat sektörünün son durumunu ortaya koyarak ekonomik gidişat hakkında önemli ip uçları verecek ama piyasanın dikkati özellikle imalat sektöründeki istihdam koşullarında olacak. Yani endeksin istihdam bileşeni Cuma günü açıklanacak istihdam verileri, dolayısıyla da Fed politikaları üzerinde beklenti yaratacağı için ALTIN için esas yön verici olabilir. Yatırımcılara bu konuda dikkatli olmalarını öneriyoruz. (www.dovizdestek.com)

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)