E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemRusya'dan çok sert uyarı---

Rusya'dan çok sert uyarı

Rusya'dan çok sert uyarı
29 Ağustos 2013 - 10:53 borsaningundemi.com

Rusya, Suriye'ye olası bir harekat için muhalefetini sürdürüyor

Rusya Dışişleri Bakanlığı, bazı ülkelerin Suriye’ye askeri harekat gerçekleştireceklerini ilan etmesinin uluslararası hukuk normlarına meydan okuma anlamına geldiğini açıkladı.
Rusya Dışişleri Bakan Yardımcısı Gennadiy Gatilov, BM Genel Sekreteri Ban Ki-moon ile bir araya geldi ve Suriye’nin son durumuyla ilgili bilgi alışverişinde bulundu.
Gatilov, bazı devletlerin Suriye’ye bir askeri harekat için planlarını ilan etmesinin BM ve diğer uluslararası hukuk kurallarına açık bir meydan okuma anlamına geldiğini vurguladı. Gatilov, şöyle dedi:
"Şu anda siyasi ve diplomatik araçların maksimum şekilde kullanılması gerekiyor. Suriye’de olası kimyasal silah kullanımını araştıran BM uzmanlarının çalışmalarını tamamlamaları ve BM Güvenlik Konseyi tarafından yapılan çalışmanın rapor edilmesi sağlanmalıdır."
 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • 3 noktadır adım haksızlık edenin karşısındayı...29 Ağustos 2013 12:08

    Dünya bir birine sertleşe sertleşe dünya iç kanamadan yok olacak .

  • ali29 Ağustos 2013 11:34

    bu mu sert bende,savaşta suriyenin yanın da yer alacak sandım insanlar basına neden güven miyor biliyormusunuz bu tür şeyler yüzünden aşırı abartı

  • haluk29 Ağustos 2013 11:13

    Uluslararası hukuk en çok bizim gibi ülkelere gerekli iken,tersine çalışan bir ülkeyiz. Irak tan ders çıkaramayanlar toplumu kendi hayal dünyalarına çekmeye çalışıyorlar. Savaş başlayınca savaş kuralları,yasaları geçersizdir,unutmayın.