E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemRusya Suriye'ye asker gönderecek---

Rusya Suriye'ye asker gönderecek

Rusya Suriye'ye asker gönderecek
30 Eylül 2015 - 11:47 borsagundem.com

Rusya Parlamentosu, Devlet Başkanı Putin'e askerlerinin yurt dışında görevlendirilmesi için yetki verdi

Rusya parlamentosunun üst kanadı, Devlet Başkanı Vladimir Putin'e, Suriye'ye asker gönderme yetkisi verdi.
Rusya Federasyon Konseyi, Rus askerlerinin yurt dışında görevlendirilmesine oybirliğiyle onay verdi. Kremlin İdaresi Başkanı Sergey İvanov, söz konusu kararın Suriye'yle ilgili olduğunu açıkladı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (9)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Remzi30 Eylül 2015 13:57

    Rusyaya abd izin veriyor ama türkiyenin suriyeye 10 metre bile girmesi yasak çünkü abd-rusya gizlice anlaşıp Türkiyenin başına bela açacak ciddi bir iş içindeler artık bölgede abd ile anlaşmış Rusya-İran var Türkiye ise bir iç nutuk devleti hüviyetinde

  • Ye bakalım vatandaş 30 Eylül 2015 13:54

    Suriye politikasının fiyaskosu ve orada Türkiyeye açık tehdit oluşturan pkk-abd güdümünde oluşturulan yeni yapılanmanın sorumlusu da cehape zihyniyyeti aydın doğan paralele kumpas üst akıl falan filan yedirin gitsin

  • FATİH OSMANLI30 Eylül 2015 13:01

    ortadoğu batağına rusyada saplansın afganistan işgal etmişti konizim yıkıldı imparatorluk çöktü.ALLAHIN İZNİYLE BU SEFER ÇECENLER BAĞIMSIZLIĞIN İLAN EDER KIRIM RUSYADAN KURTULUR. AZER BEYCAN ÜLKEMİZİN YARDIMI İLE ERMENİLERDEN TOPRAKLARINI KURTARIR..YAKINDA RUSYADA İŞİT ÇEÇENLER BOMBA PPATLATIRSA ŞAŞIRMAM.

  • nur çel30 Eylül 2015 12:56

    Saddam abd ye ırak 'ı hediye etti akp de şam'ı rusya'ya armağan verdi

  • nur çel30 Eylül 2015 12:18

    Kimisi şam da cuma namazı hayaliyle gökten medet umar kimisi gökten bomba atarak rest çeker

  • ALİ30 Eylül 2015 12:00

    Daha pkk ile mücadele etmekten yoksun bir Türk ordusu, Rusya ile nasıl başedecek. İşte Suriye politikasının iflas ettiğinin bir resmidir bu. Zaten saray da geri adım atmıştı Esad ile ilgili.

  • cemal30 Eylül 2015 11:58

    AKP'nin Suriye politikası iflas etti. Rusya ile çarpışacak gücümüz varmı ki?

  • sırayla herşey30 Eylül 2015 11:57

    rusya abd ile anlaştı güneyi esad kuzeyi pkk kontrol edecek ve ırakın kuzeyiyle birleştirecek böylece abd amacına ulaşacak sıra 3. parçaya gelecek yani türkiyeye

  • YURTTAŞ30 Eylül 2015 11:55

    dünya liderliği böyle birşey....Esad a, eset, İŞİD e DEAŞ demekle dış politika yapılmaz...etnik ve mezhepsel politikanızı kimse kaale almaz.... suriye politikasını yüzünüze gözünüze bulaştırdığınız gibi ülkemizi de büyük bir yükün altına soktunuz.