E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinRusya şimdi de greyfurtları gönderdi---

Rusya şimdi de greyfurtları gönderdi

Rusya şimdi de greyfurtları gönderdi
19 Kasım 2015 - 10:21 borsagundem.com

​Rusya, 4 ton nar ve 20 ton domatesten sonra, Akdeniz sineği bulunduğu gerekçesiyle 23 ton greyfurtu da Türkiye’ye iade etti

Rusya, Türkiye’den ithal edilen 23 ton greyfurtta Akdeniz sineği bulunduğu gerekçesiyle ülkeye girişine izin vermedi.
Rusya Tarım Kontrol Servisi (Rosselhoznadzor) Başkanı Danışmanı Aleksey Alekseyenko, Türkiye’den Novorossiysk limanına getirilen 23 ton greyfurtu kontrol ettiklerini, sağlıksız oldukları gerekçesi ile ülkeye girişine izin vermediklerini belirtti.
Alekseyenko, “Bölgedeki Krasnodar laboratuvarında yapılan incelemelerde greyfurtta tehlikeli haşaratlardan sayılan Akdeniz sineği tespit edildi. Bu gerekçeyle 23 ton ürünün Türkiye'ye geri gönderilmesine karar verdik.” dedi.
Rusya önceki gün 4 ton nar ve 20 ton domatesin deülkeye girişine izin vermemişti. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • şahin19 Kasım 2015 10:37

    lenn hiç kafanız çalışmıyor haa.rus yetkiliyi göndersinler egerki bırtek greyfurt yetiştirebilirse bu adam tarımdan anlıyor demekdir.bunlar bunu tc nin tüm içraatlerinde yapıyorlar.rusyada az tartışmadım inşşat sektöründe...bırhaltdan anlamazlar ama ezber zırvaların girişimçiliğini yaparlar.mesleki olarak